15 jul 2015

Ariadna, medalla de plata al Campionat d'Espanya Cadet (Valladolid)

Aquest cap de setmana s'ha disputat el Campionat d'Espanya Cadet on el Club Atletisme Gavà estava representat aquesta vegada per tres atletes, Ariadna (disc i pes), Sergio (triple) i Víctor (martell). I la veritat és que els resultats han estat més que satisfactoris.


Com a club hem de destacar que hem assolit la 38a posició (de 132 clubs presents) i que en l'àmbit autonòmic hem col·laborat perquè Catalunya torni a quedar en primera posició. Però a nivell individual no ha anat gens malament tampoc.



La representació és petita, però els resultats han estat bons. Destacar la 2a posició i medalla de plata d'Ariadna al disc, que amb marca personal ha completat una temporada que esperem sigui un punt d'inflexió.


La competició va començar el dissabte al matí, a primera hora ja teníem a Víctor Peso al seu concurs de martell. Aquest atleta, en el seu primer any com a cadet, ha completat una temporada amb una progressió fantàstica i a la seva primera participació en un campionat d'Espanya entra a la millora fent marca personal i quedant en una meritòria 7ª posició general amb un tir de 49,08 metres, marca personal, molt prop dels 50 metres que tènia més que assimilats en els últims entrenaments. Bona temporada i bon resultat. Felicitats!



A la tarda continuem amb Sergio Pérez al triple. Una temporada irregular per culpa de les lesions no li han deixat rendir al 100%, o almenys no li han deixat entrenar al 100%, i sabem que els resultats vénen amb l'entrenament, el talent a vegades no és suficient. Encara amb les molèsties en el turmell que ja van condicionar el seu concurs en el Campionat de Catalunya de la setmana anterior i les altes temperatures va fer el que va poder, però les medalles estaven cares i va quedar en 17a posició, molt lluny del seu veritable potencial. Esperem que en la temporada vinent, estrenant categoria, les lesions li donin un respir i pugui progressar fins al seu potencial. Bon estiu!


En la jornada de diumenge vam tenir «Ari» per partida doble. Amb Ariadna Esteve, gairebé amb l'esmorzar a la boca ens plantem en el concurs de Disc. Un concurs de nivell on un fantàstic últim tir de la millora de 38,47 metres, a 44 cm de la primera, que finalment arriba amb gust de plata. Un segon lloc que culmina una bona temporada on ha sortit el treball realitzat durant la primavera i l'estiu.


Ja a la tarda, al Pes, Ariadna competeix bé, en clara progressió, quedant a escassos 30 cm de la millora, però quedant en una també meritòria 10a posició. Però aquí les nostres possibilitats eren més escasses, i més veient les marques finals.


Finalment, amb un bon regust de boca i gràcies a RENFE, tornem a Gavà amb les maletes carregades d'il·lusió per a la temporada que vinent.

Felicitar als tres pel vostre sacrifici, i felicitar a l'Oscar, el seu entrenador, per donar-ho tot aquesta temporada.



Resultats aquí

Martillo (4kg) MASC.
Victor Peso Keter amb 49,08 m

Triple Salto MASC. 
17 Sergio Perez Garrido amb 12,09 m

Peso (3kg) FEM. 
10à Ariadna Esteve Garcia amb 10,63 m

Disco (800g) FEM 
2a Ariadna Esteve Garcia amb 38,47 m (MEDALLA DE PLATA)

No hay comentarios:

Publicar un comentario