17 may 2015

Campionat de Catalunya de Relleus Juvenil (Lleida)

El passat dissabte 16 de maig, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Relleus per a les categories juvenil, júnior i promesa a l'Estadi Municipal Les Basses de Lleida, i coincidint les dues jornades de control, en concret a migdia. Però aquesta coincidència no podem dir que ens ha anat gaire bé.

Les sensacions d'Irene no convidaven a l'optimisme,
i la visita del «fisio» ens ho va confirmar.
Anaven fins a Lleida a concursar al 4x400 juvenil masculí i femení, però participàvem també en el control previ. A les sèries de 100 juvenils metres anteriors als relleus l'organització va tenir problemes amb el crono elèctric. Això va tallar en sec les sèries amb els atletes ja a línia de sortida que va trencar del tot el seu escalfament.

Marc ho va fer perfecte. Quan va notar que venia l'estrebada va afluixar.
Conseqüències? Marc primer, i Irene després van finalitzar les seves sèries amb evidents problemes físics que no convidaven a prendre riscos. Tots dos eren membres dels corresponents relleus i no podem posar en perill la salut innecessàriament dels nostres esportistes. Toca valorar en calen però amb el cap fred, in situ, i prendre decisions. Millor no arriscar, però encara i així...

Gràcies pel vostre esforç!

1 comentario:

  1. Lo primero desear la pronta recuperacion de Marc e Irene!!!!! y lo segundo felicitar al resto de los componentes del los equipos tanto femenino como masculino por su compañerismo demostrado el sabado. Felicidades a todos!!!!

    ResponderEliminar