27 abr 2015

Sou collonuts!!!!

Bon dia, socis, atletes, monitors, entrenadors, pares i mares...

Hem passat un cap de setmana intens, primer amb 3r Trofeu Promoció del Baix Llobregat - G.P. Fira dels Espàrrecs, que de nou gràcies a tots ha estat un èxit. I ja el diumenge en la jornada final D del Campionat de Catalunya de Clubs que disputem en la Pista de la Unió Colomenca. I la setmana passada organitzant la 2 Jornada d'aquest mateix campionat de Catalunya de Clubs.

Cada vegada que el club s'implica a organitzar algun esdeveniment a l'Estadi (o en qualsevol altre lloc), sigui un cros, un control, o competicions diverses, no parem de demanar voluntaris i implicació per part dels atletes, pares i mares que vinguin a col·laborar, que els entrenadors impliquin als seus atletes, etc... De nou heu demostrat que encara que és molta feina, tot val la pena.

Gràcies a tots per estar aquí, per moure material de dalt a baix, per donar suport per què faci falta, per atendre a tots atletes amb un somriure, per esforçar-se en què tot surti bé, i tot pel bon nom del club. Hem treballat en equip i som un equip fantàstic.

També una felicitació especial a tots els atletes que van participar en la 1a i 2a jornada, i a la Jornada final d'aquesta Lliga donant-ho tot en les seves proves. I més especial a altres que sense ser la seva prova habitual ho van donar tot i més. Sou un exemple a seguir, per la vostra entrega i compromís amb el club i els companys.

I no em vull oblidar d'agrair a les famílies que al costat dels atletes som el Club Atletisme Gavà. Hem passat el primer port de muntanya, però ens espera un final de maig i principis de juny de tope a nivell organitzatiu i un final de temporada emocionant a nivell individual. On de nou esperem que els nostres atletes recullin els fruits de tot el fantàstic treball que estan realitzant a la temporada.

De nou gràcies!!!! Vinga Gavà!!!!

Bernat
«El presi»

No hay comentarios:

Publicar un comentario