15 mar 2015

Un 4t lloc al Campeonato de España Juvenil PC

Cap de setmana de transistors (o de wattsapp), o teníem molts fronts oberts i un era a Sant Sebastià, al Campeonato de España Juvenil de PC, on teníem dos atletes, Lluc Esquirol i Natàlia Florentín. Amb sort desigual.



La Natàlia ha quallat una magnífica actuació, aconseguim ser 4a classificada d'Espanya a la prova de 200 m a un sospir del podi, demostrant que la seva medalla del Campionat de Catalunya no és flor d'un dia. Aquestes cames són ràpides, molt ràpides i a sobre consistents i amb molta progressió. Les seves marques a la prèvia i a la semifinal (25.59 i 25.63) van ser un aperitiu de la marca final, 25.40'', que demostren que hi ha potencial, que a sobre el treu a la pista i amb un somriure.

Lluc, Natàlia i Orlenis
Lluc ha tingut pitjor sort al 60 tanques. Arriba molt tocat per les lesions i que no l'han deixat entrenar regularment. Com era d'esperar ho ha provat i ha sortit a tot o res! I el seu cos no ha reaccionat com tocava. Resultat, una marca molt llunyana al seu potencial que li ha deixat un regust molt dolent de boca. Queda l'aire lliure, a recuperar-se!

Felicitar a tots els integrants de l'expedició!!!

Felicitar també a la gavanenca Mercè Serra Checa, atleta formada al nostre club i aquesta temporada milita a les files del Pratenc, que competia a la final de Perxa femenina. Finalment ha quedat 9a d'Espanya amb una marca de 3,10 m, encara que arribava amb marca millor. Però això són els concursos, s'ha de competir, i ella ho ha fet a tope.

Felicitats Mercè!

No hay comentarios:

Publicar un comentario