12 mar 2015

Emiliano de nou campió al Campeonato de España Veteranos de San Sabastián

Hi ha moments que deixes marxar als atletes per aquests mons de deu i vas intranquil. Sempre penses: com els anirà?, trauran bones marques? estaran satisfets amb el seu concurs?

Però res d'això ens va passar dissabte 7 de març al Campionat d'Espanya Veterà a Sant Sebastià. Van anar el César i l'Emiliano, i si hi ha valors segurs al club, aquest son dos dels fixes!!!!

César en el seu ambient
Al César no li va anar gens malament, va disputar la cursa del 3000 m M35, amb totes les feres, però no es va arronsar i va fer un fantàstic temps de 9'27"56 obtenint una meritòria 9a plaça al campionat d'Espanya Veterà. Està en forma, però a sobre va tornar amb forces renovades. Va trobar molts amics de la seva joventut atlètica a Eivissa, i això ens farà gaudir d'un César a tope moralment el que resta de temporada d'Aire Lliure. I ens alegrem per ell.

Del Emiliano, un fenómeno!!!, revalidant el seu títol de Campió d'Espanya de Pes M65 amb una marca de 10,77m. No es pot demanar més. És un altre fora de serie i el tenim a casa!!!

Emiliano rebent la medalla de Campió de Catalunya a Sabadell,
i ara de nou Campió d'Espanya. En 15 dies!!!!

Felicitats a tots dos!!!

Resultats

3.000m M35 Final
9 Cesar Rodriguez Fernandez 9'27"56

Peso M65 Final
1 Emiliano Moro Corral 10.77 m CAMPIÓ D'ESPAÑA LLANÇAMENT DE PES

1 comentario:

  1. Temporada muy dura la que estamos pasando con Emiliano pero saca fuerzas y revalida título Catalán y Español, como entrenador suyo solo puedo quitarme el sombrero ante él. También felicitar a Cesar y a Sergi por su meritorio 9º puesto.

    ResponderEliminar