20 mar 2015

Comissió Violeta: Grup d'Homes Igualitaris Gavà

El passat 27 de gener, en el transcurs de la reunió Comissió violeta per la Igualtat de la qual el nostre club és membre, se'ns va presentar una iniciativa de gran interès que, dintre de la campanya Març violeta «Fem ciutat, fem igualtat!», considerem hem de donar difusió, el Grup d'Homes Igualitaris Gavà (GHIG).

Clica a la imatge per veure tota la infografia
Els grups d'homes són reunions de treball col·laboratiu on de manera oberta i franca, els homes poden exposar els seus neguits i inquietuds on els rols tradicionals no encaixen i per treballar de forma activa i per trobar el nou rol per l'home modern en el seu paper de pare, parella, fill o a ciutadà cívic.

Aquests grups han arribat a Gavà fa escassos mesos de mà d'homes inquiets com José Antonio Berbel, que busquen ser el punt de trobada per aquest home de Gavà.

Ja s'han creat alguns grups a la nostra ciutat i us deixem la forma de contacte del grup per si esteu interessats a contactar amb la plataforma gavanenca. Si hi ha socis o familiars del nostre club que estiguin interessats en obrir un grup a la nostra entitat no dubteu de contactar amb nosaltres (Bernat) per coordinar-ho.







No hay comentarios:

Publicar un comentario