28 feb 2015

C.A.Gavà amb el "Març Violeta 2015"

«Fem ciutat, fem igualtat!»

Amb aquest lema com eix vertebrador, una vegada més, amb l'arribada del mes de març, l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Gavà, amb el suport i participació del ciutadans i ciutadanes,  entitats i associacions esportives i culturals de la nostra ciutat, agrupades a la Comissió Violeta per la Igualtat.


Aquest any el mes de març torna a venir carregat d'activitats, amb una agenda plena i oberta a la ciutadania, amb el clar objectiu de reivindicar, potenciar i visualitzar els espais d'igualtat de la nostra ciutat entre homes i dones.


De nou el Club Atletisme Gavà participa de manera activa en la difusió d'aquest missatge, tant en l'àmbit de l'esport en general com a l'atletisme en particular, amb diferents activitats i accions orientades a la difusió i conscienciació del missatge que motiva aquesta campanya.

  • Durant la setmana del 8 de març, els i les atletes del Club Atletisme Gavà s’adheriran al Març violeta i lluiran un llaç violeta en totes les competicions.
  • Difusió de l'agenda d'activitats a la web i en totes les comunicacions que genera el club durant el mes de març.
  • Presència institucional del club en l'acte central que se celebrarà el divendres 6 de març a les 18 h, a la Plaça Jaume Balmes de Gavà.

Desitjant que totes aquestes petites accions compleixin l'objectiu de difusió i conscienciació d'aquest missatge per aconseguir una ciutat més igualitària, sense barreres de gènere.

Aquí podeu consultar la agenda d'activitats 2015.

Més informació: SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones de Gavà)

C.A.Gavà amb el "Març violeta 2015

No hay comentarios:

Publicar un comentario