20 nov 2014

Gavà premia el seus esportistes

L’Espai Maragall va acollir ahir a la nit l'emotiu acte on es van premiar els èxits esportius i valors de l’esport transmesos per esportistes i entitats de la ciutat durant la temporada 2013-1014.


Aquesta primera Nit de l’Esport a Gavà, una iniciativa de l’Ajuntament per a reconèixer els mèrits i l’esforç d’esportistes i clubs de la ciutat, es va fer en format molt encertat a pesar de ser la primera edició tot va funcionar molt fluid, i on va reconèixer a tots els esports en un acte molt distès i dinàmic, amb una tripleta de presentadors que va ser tot un luxe i algunes actuacions, executades per algunes entitats de Gavà autènticament sorprenents.

Emocionant també el petit homenatge, en veu de la nostra alcadesa Raquel Sánchez, a la nostra Maite Martí, regidora d'educació i esports que ens va deixar aquest any després d'una llarga malaltia i que era un viu exemple de la dedicació per l'esport a la nostra ciutat. Gràcies Maite.

Des del Club Atletisme Gavà volem donar les gràcies a les autoritats presents, personal de l'ajuntament, presentadors, atletes i altres entitats gavanenques vinculades a l'esport per fer dia a dia, en paraules de la nostra Alcaldessa, que la nostra ciutat sigui una ciutat que respira esport.

En aquest acte es van lliurar distincions en cinc categories. La primera reconeix als equips que ha aconseguit l’ascens de categoria o quedar entre els tres millors. La segona categoria reconeixerà l’esportista que ha aconseguit l’ascens de categoria o quedar entre els millors. També es va premiar als gavanencs d’èxits esportius que en l’actualitat no estiguin vinculats a cap entitat esportiva local i finalment en el marc de la darrera categoria es va premiar als equips d’entitats de la ciutat que participin en lliga regular nacional.

Per fer possible que la Nit de l’Esport i que esportistes i clubs siguin els veritables protagonistes l’Ajuntament ens va convidar a què proposessin les persones a distingir. Pel format de la cerimònia no ens hi cabien tots els que s'ho mereixen, però esperem que en futures edicions puguem incloure altres atletes de la nostra entitat amb mèrits esportius i humans que ens demostren temporada rere temporada.


Els nostres atletes distingits van ser pels seus mèrits esportius durant la temporada 2013-2014:

Categoria Atleta individual:
  • Elisa Verdeguer
  • Natàlia Florentín
  • Miquel Domenech
  • Lluc Esquirol
  • Emiliano Moro


Categoria Equip Competició nacional:
  • Equip juvenil de cros: Miquel Domenech, Marc Sulina, Guillermo Egea, Sergi Querol, David Fernández i Sergi Sierra (entrenador)


Categoria Atletes Gavanencs d’èxits esportius vinculats a altres entitats.
  • Laura Redondo (Atletisme F.C. Barcelona)


Premi reconeixement valors esportius:
  • Bernat Peso (President) en reconeixement de l'esforç de tota l'entitat per fomentar l'esport i l'atletisme de base.


Felicitats a tots, felicitats al club!!!!


1 comentario: