1 dic 2013

El XIV Cros Ciutat de Gavà ja es una realitat!

Avui s'ha realitzat al Bosc de la Sentiu el XIV Cros Ciutat de Gavà amb un gran èxit tant pel nombre i nivell de participants com per l'ambient lúdic i esperit esportiu que ha regnat en totes les proves. L'organització ha funcionat amb una acceptable exactitud (encara que tot és millorable) i sense cap incident destacable. Demanem disculpes si alguna cosa no ha funcionat com seria desitjable, comencem des d'avui mateix perquè el XV Cros Ciutat de Gavà sigui com a mínim com aquest. Gràcies per la vostra assistència.

Us esperem l'any que ve.

Agrair des d'aquí, la col·laboració dels assistents i atletes pel seu civisme i esportivitat, al CebLlob i a la Federació Catalana d'Atletisme pel seu suport i assistència tècnica, a BAUHAUS, col·laboradors, al personal i autoritats del Ajuntament de Gavà pel seu suport logístic, i sobretot al personal i voluntaris del Club d'Atletisme Gavà, sense ells tot això no seria possible.

Moltes gràcies

Bernat Peso
President del Club Atletisme Gavà


Nota: Pròximament publicarem els resultats. Fotos? Tenim un monton!!!!

2 comentarios:

  1. Felucidades por la magnifica organización.
    Los más peques se lo ha pasado genial!!!

    Mil gracias desde el Prat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias a vosotros por vuestra asistencia. Recordar que podéis encontrar los resultados y fotos en la web del cros (cros.clubatletismegava.com).

      Os esperamos el próximo año!

      Eliminar