12 nov 2013

El C.A.Gavà és «COMPROMET»


És part i objectiu del Club Atletisme Gavà és fomentar la pràctica del nostre esport, l'atletisme, en totes les seves facetes i disciplines, amb el màxim esperit esportiu i intentant inculcar als nostres atletes els màxims valors d'esportivitat, respecte als altres i que puguin desenvolupar-se individualment i col·lectivament en igualtat de condicions, sense entrar a valor de la seva edat, origen, sexe o religió. Som esportistes, som persones, i així se'ls tracta.

Per aquest motiu, quan fa un parell d'anys se'ns va presentar la iniciativa promoguda per l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania de l'Ajuntament de Gavà per col·laborar en donar difusió i inculcar amb actes o accions continuades aquests valors d'igualtat entre homes i dones als nostres atletes i socis, per nosaltres el més natural va ser acceptar. Ho portem a dins, no fem res de nou.

Aquesta comunió entre entitats i l'Ajuntament va donar pas una comissió més permanent, la Comissió Violeta, oberta a entitats i persones particulars amb inquietuds en treballar a difondre aquests valors. I el Club Atletisme Gavà va voler estar allí.

I un dels fruits d'aquesta comissió és el MANIFEST DE COMPROMÍS D’IGUALTAT DE LA CIUTAT DE GAVÀ, document que presenta, de forma oberta però com a punt de partida, un document guia de bones pràctiques en la integració de polítiques d'igualtat real en la vida quotidiana i de govern de les entitats de la ciutat. Aquest document va ser presentat en societat el passat 12 de novembre en un acte presidit per la Sra. Emma Blanco, Tinenta d'alcalde i presidenta de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania, en el qual es va procedir a la lectura pública i signatura de les entitats i persones particulars que accepten i es comprometen amb aquest manifest.

De nou el Club Atletisme Gavà va voler estar allí, per donar fe del seu compromís, amb la presència del nostre president Bernat Peso, i amb la convicció d'un club per uns valors reflectits en aquest document, (document referendat en Assemblea Ordinària del club el passat 6 de novembre després d'una breu exposició pública) on demostrem una vegada més que som un club que compromès amb aquests principis.

Això és un tret de sortida, ara ens toca disputar la carrera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario