14 may 2013

Un Campió al Camp. Catalunya d'atletisme adaptat 2013

Dissabte passat 11 de maig, a les pistes d'atletisme de Sant Oleguer a Sabadell, van acollir el Campionat de Catalunya d'atletisme adaptat 2013. Prop de 150 atletes amb o sense discapacitat van participar de l'esdeveniment que prometia ser de gran nivell, i així va ser. Les tres federacions d'esport paralímpic organitzaven aquesta edició, alhora que es convertiria també amb la cita atlètica integrada de l'Open Prevent.

L'atleta del Club Atletisme Gavà, Bruno de Leon es va alçar amb el 1r lloc i per tant Campió de Catalunya de Llançament de Javelina, amb una marca de 9,27m, un nou el record d'Espanya, categoria T35, superant el anterior que també tenia ell mateix (8,99m).

En el Concurs de Pes va quedar en un meritori 3r lloc, medalla de bronze, amb un millor llançament de 3,09m.

La gran progressió de Bruno en aquest any no es una sorpresa per els que entrenen cada dia amb ell, colze a colze, amb les ganes i la il·lusió contagiosa que te amb el grup de llançament, i mantenim l'esperança que el puguem veure'l competir en els campionats d'Espanya amb els millor de la seva categoria, com segur es mereix.