4 may 2013

Demà, a donar-ho tot jornada final del Campionat de Catalunya de Clubs (Final D)

Demà, a les pistes de Can Dragó de Barcelona, el club disputarà la jornada final de Campionat de Catalunya de Clubs (Grup D) en aquest nou format que la veritat no ens beneficia gaire, pot ser tot el contrari. Però no per això anem a deixar de lluitar per un lloc digne, encara que aquest any, com a passa gairebé cada any, les lesions i circumstàncies no ens permeten donar tot el nostre potencial. Però és el que hi ha quan, com en el nostre esport, la lliga es juga en un mes, si t'enxampa malament, doncs t'enxampa malament.


Ara més que mai, tot el staff tècnic treballa amb força per assentar unes bases sòlides de futur, i esperàvem aquest any començar a collir, dins de la nostra possibilitats, els fruits del que es treballa dia a dia, que es molt i molt dur. Des de la Directiva i personal del club treballa també constantment perquè vosaltres, els nostres atletes, comptin amb millors condicions possibles. O almenys ho intentem, us ho asseguro. Som un equip, treballem junts.

Les marques individuals estan aquí, els resultats surten i la progressió es nota. La feina ben feta dona resultats, però ara ens falta que aquestes bases que treballem dia a dia i del que els entrenadors estan tan orgullosos ens donin el bon resultat com a grup que podem assolir.

En falta una última empenta, un últim compromís, com ja he dit aquest format no ens ha beneficiat gens, però ara, els atletes, tots vosaltres, sou els que heu de donar el últim esforç per que el Club Atletisme Gavà aconsegueixi les millors fites esportives.

No penseu que aquest any està perdut, el resultat del proper any està lligat al d'aquest, competició a competició, company darrera company, pas a pas, i que cada pas ens portarà a l'objectiu marcat. Estic segur que si tots aspirem el mateix, ens dirigirem amb pas ferm cap a un objectiu comú, ser un referent en l'atletisme català i enfrontar-nos amb els millors d'igual a igual. Ho podem fer, per la feina feta...

... ho mereixeu, ho mereixem, força Gavà!!!!


Bernat Peso
President del Club Atletisme Gavà