25 mar 2013

La Exposició Itinerant Març Violeta en visita a la Bòbila

Aquest cap de setmana, durant el transcurs del Campionat de Catalunya de 10.000 metres que s'ha celebrat a la Bòbila, ens ha visitat una activitat molt especial, la Exposició Itinerant Març Violeta, i no ens ho podíem callar.



Aquesta exposició que consta de 6 panells informatius es mou per tota la ciutat amb la intenció de fer arribar el missatge de aquesta campanya a tots els sectors socials de la nostra ciutat.


En ella es poden veure dades i informacions que conviden a la reflexió, fent partícips a la ciutadania que la igualtat entre home i dones és un bé a aconseguir per tots, i que encara que estem en el bon camí, encara ens queda algun tros.


L'objectiu és viure aquesta igualtat amb la naturalitat del dia a dia, en tots els estaments de la vida quotidiana, i l'esport també és una d'elles. Per això, ens alegrem que l'exposició ens visités a la Bòbila, encara que sigui per uns dies, desitjant que el missatge quedi impregnat en la instal·lació quan la exposició desaparegui... temporalment.


Solament ens quedarà esperar on tornarà a sortir a algun lloc de la ciutat, mantenir-vos atents!