19 sept 2012

Jornades de Formació a la Bòbila

Aquest dissabte es farà una jornada de formació per tots aquells que voleu col·laborar amb el Club Atletisme Gavà alhora d'organitzar esdeveniments atlètics. La idea és donar-vos a conèixer alguns aspectes imprescindibles per fer de l'esdeveniment que organitzem, les característiques de qualitat que tothom espera rebre en el moment de participar en una prova atlètica.


Quan organitzem qualsevol esdeveniment, tindrem prioritat per aquella gent que hagi vingut al curs de formació per davant de qui no ho hagi fet.

Esperem veure-us el proper dissabte a la Sala Polivalent de l'Estadi de la Bòbila, i agraïriem que us apunteu-vos prèviament a Secretaria per tal de saber de quanta gent disposarem en cadascuna de les jornades.

Els destinataris és per qualsevol persona nascuda del 2000 (infantils) cap endavant.

Les jornades de formació es faran el proper dissabte, 22 de setembre, i el dissabte 6 d'octubre. Únicament s'haurà d'assistir a una de les dues jornades i els horaris de les dues jornades serà de 10 a 12h.

Moltes gràcies.

Direcció Tècnica.

3 comentarios:

  1. A quina hora son les 2 jornades de formacio?

    ResponderEliminar
  2. A la primera jornada de formació es va decidir i acordar amb tots els assistents que després de la segona jornada, és a dir, a les 12h es realitzaria una sessió pràctica, tant pels assistents a la primera jornada com els de la segona.

    Crec que aquesta iniciativa enriquirà i donarà un valor afegit més la iniciativa.

    ResponderEliminar