2 jul 2012

El Club Atletisme Gavà a la Fira d'Entitats 2012

Aquest any, el Club Atletisme Gavà ha participat en la fira d'entitats 2012 englobada en els actes de la Festa Major i promoguda des de l'Ajuntament de Gavà.


Aquest any es va realitzar el dissabte 30 de juny amb un nou emplaçament, entre la rambla de Maria Casas amb carrer del Centre fins a la rambla de Joaquim Vayreda amb carrer de la Mercè, i nou format, de 17 a 21 h.

Aquest nou format i emplaçament va convertir la rambla en un autèntic passeig lúdic en el qual s'encadenaven les diferents activitats recreatives, socials i comercials, que convidaven a passejar tranquil·lament, en família, i donava la oportunitat al teixit d'entitats de la ciutat de donar-se a conèixer i mostrar les seves activitats a la ciutadania en una interacció, en moltes ocasions, de gran valor per a ambdues parts.



El flux de gent va ser constant, a ritme pausat, que va convertir la Fira en tot un acte festiu i on vam poder atendre als nostres socis i atletes que es van apropar al nostre estand i on també vam poder donar a conèixer les activitats del nostre club a tot aquell que es va interessar. A part, vam poder establir relacions informals amb altres entitats que, potser, en un futur ofereixin actes de col·laboració.


Va ser un acte de club que segur ens oferirà fruits al futur.

1 comentario:

  1. Gràcies a tots els que esteu amb el Club Atletisme Gavà en aquestes tasques de difusió tant i tant importants per nosaltres.

    ResponderEliminar