23 ene. 2012

1ª Milla de la Candelera

Dissabte, entre l'estada a Sabadell del matí i la tornada a Sabadell de la tarda, el club de l'Associació Esportiva Molins va organitzar a Molins de Rei la 1ª Milla de la Candelera.

Vaig estar molts anys entrenador d'aquell club i em va fer il·lusió participar-hi, així que quan vaig saber d'aquesta prova, no hi vaig dubtar en apuntar-m'hi.

Una milla. Mil sis-cent nou metres. El que vol dir sortir 'a tope' i donar-ho tot. El meu cos, i sobretot la meva maltreta cama, hi dubtava. Intentaré ser una mica prudent, però si ho ets, ho pagues. L'important era la salut i en vaig sortir ben parat. Al final, satisfet per acabar la prova amb unes mínimes molèsties i un temps millorable: 5'42".60. La posició? És el de menys -o almenys això diem aquells que no guanyem, je,je-. El 17è.

Els resultats, aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario