8 nov 2011

VII Carrera de la Dona de Barcelona (6K)

Aquest diumenge es va disputar la VII Carrera de la Dona a Barcelona, amb sortida i arribada a la plaça Espanya. Tota una festa de solidaritat en aquesta carrera benèfica que aquest any va tancar les inscripcions en 12.000 participants. Però el dia no va despertar amb moltes ganes de col·laborar, i malgrat passar-se tota la nit plovent, al matí no va donar treva. Moltíssimes corredores es van quedar sense participar per culpa de les inclemències del temps, quedant la marca oficial en 6.353 atletes en control de meta (amb xip).

Clar que si juntes a més de 10.000 dones amb malles i samarreta sota la pluja, preparades per córrer, doncs us podeu imaginar... molts impermeables i paraigües!!!


En principi l'expedició comptava amb més de 10 atletes, però al final participen 3, una d'elles amb la missió de tirar del carro, com llebre d'autèntic luxe. I va complir el seu objectiu, tirant tirant d'un grup sense les primeres espases del club, però no mancats de motivació i ganes, en un circuit urbà dur, per les inclemències del temps, que si durant la sortida la pluja semblava donar un respir, res més lluny de la realitat, plovent durant tota la prova. La distància oficial es de 6 Km i això vol dir una carrera ràpida, sense tàctiques, on les tres guanyadores, Mª. Carmen Gonzalez Reina, Encarna Garcia Rus, Maria Vasco Gallardo, van arribar en un esprint amb una marca de 23:35'', 23:38'' i 23:41'' respectivament.

Felicitats a totes!!!!




Classificacions dels corredors del CAG:

791a ELENA VILLANUEVA ROMERO: 36:25''
T. Xip: 36:11'' (25a de la categoria)

796a ALMUDENA ROMERO LORA: 36:26''
T. Xip: 36:12'' (297a de la categoria)

911a LAURA KEYER CORONADO: 37:10''
T. Xip: 36:57'' (333a de la categoria)

Clasificació General


1 comentario:

  1. Vosaltres sí que sou unes super-atletes i no com altres, que diumenge no ens vam atrevir ni a sortir de casa.

    Els meus respectes.

    ResponderEliminar