10 abr 2011

DATA HISTÒRICA PEL CLUB D'ATLETISME GAVÀ

AQUEST 10 D'ABRIL DE 2011 EL NOSTRE CLUB HA PARTICIPAT EN LA LLIGA CATALANA DE CLUBS D'ATLETISME PER PRIMER COP AMB ELS EQUIPS MASCULÍ I FEMENÍ.
Avui a les Pistes d'Atletisme Municipals del Fornàs de Valls s'ha realitzat la primera jornada de la Lliga Catalana de Clubs d'Atletisme 2011, i en el mateix any que el nostre club fa el 25 aniversari tenim l'orgull de presentar el primer equip femení de la nostra història en aquesta competició, així com el ja habitual (i amb el mateix orgull) equip masculí.

A nivell social i humà s'ha acomplert un somni, un repte que fa moltes temporades que esperàvem i avui ha estat una feliç realitat.

També a nivell esportiu ha estat una jornada molt positiva, 3rs en l'equip masculí i 5enes en l'equip femení. Les sensacions a la pista, l'ambient, la companyonia, l'esperit d'equip, ... tot això ha estat un autèntic espectacle per nosaltres, ja esperem la propera jornada el diumenge que ve a Terrassa!! Tot plegat només ha quedat eclipsat per la lesió del nostre atleta Xavi Parra, esperem que et recuperis ben aviat!!!!! Ànims!!!!

Moltes gràcies a TOTES I TOTS els que heu fet que la jornada d'avui hagi estat una matinal atlètica de luxe, pares, mares, entrenadors, director, atletes, directius... ens tornem a trobar diumenge proper, segur!!

Salut i Atletisme

Josep Franco
President CAG

1 comentario:

  1. Ostres, quina colla!!!!

    Això avança, ja tenim el pitjor fet. Els debuts sempre son complicats i ara que tenim la "infraestructura" feta, no siguem ximples i ens posem límits. Amb aquest equips no veig sostre. Però tampoc desitjo que em prenguin per boix, una mica de realisme, ara s'ha de competir i s'ha de patir, i de això si que en sabem, oi?

    Felicitats a tos i a totes, som un club amb empenta, jejeje

    ResponderEliminar