22 feb 2011

Campionat Catalunya Marxa Aleví, Infantil i Cadet

Diumenge es va disputar a El Prat el Campionat de Catalunya de Marxa en categories aleví, infantil i cadet amb uns bons resultats pels nostres joves.

En categoria aleví hi va participar el Sergio Pérez Garrido que finalitzà la prova de 2km en 21ª posició i amb un temps de 13'58"

La participació gavanenca en la categoria infantil va ser més amplia i qui més va destacar va ser el Pol Ferrer, que va completar el recorregut de 3km en un temps de 19'15" i va finalitzar en 6ª posició. En aquesta mateixa categoria també hi van participar l'Iván López i l'Eduard Ferrer, acabant els dos en 18ª i 20ª posició respectivament.

El Pol Ferrer rebent el premi de 3r equip classificat


Aquest equip masculí, i gràcies a la participació dels tres components va fer que el Club Atletisme Gavà assolís la 3ª posició en la classificació per equips.

En categoria femenina, van participar la Irene Rovira i la Inés Baltic, acabant la seva participació 27ª i 30ª cadascuna.

Va ser una meravellosa matinar marxística que esperem poguem repetir en altres ocassions.

FELICITATS A TOTS I A TOTES

2 comentarios:

  1. Llàstima no haver vist la resta de components de l'equip allà dalt. Seguiu amb aquesta voluntat i a la propera ens veiem tots dalt del podi.

    ResponderEliminar
  2. Una altra vegada enhorabona pels nostres atletes, anem fent-nos grans i passejant la nostra ciutat arreu de Catalunya!!

    Ànims i a continuar creixent (per dins i per fora)

    Salut i Altetisme

    ResponderEliminar