14 nov 2010

Opinió sobre el Cros ciutat de Gavà

Benvolgudes i benvolguts, amics i amigues, socis i sòcies,

Avui hem passat un gran dia d'atletisme, amb molta feina, molta pols, molta energia, molts nervis, moltes il·lusions, moltes esperances, molts amics i amigues, moltes curses....

Enguany, un cop més ens hem trobat i l'empenta d'uns i altres ha fet que tot sortis endavant. He trobat a faltar el somriure d'alguns de vosaltres, he gaudit dels somriures de molts de vosaltres i també he gaudit amb la presència de moltes noves cares. A tots i totes, TOTS I TOTES només us puc que agrair l'esforç i la dedicació dedicada en altres edicions i també l'esforç dedicat a aquesta edició.

Enguany hem estrenat espai, caldrà seure per veure què cal millorar, però penso que en general ha estat un bon canvi. Hem estrenat cursa OPEN, però el que ha destacat avui ha estat la presentació en públic del nostre equip Special, una lliçó d'integració, de participació de tothom (públic, famílies, atletes, entrenadors, colaboradors/es...), la cursa ha estat un moment molt més que especial i el podi (amb tots els participants davant del públic) ha estat de "gallina de piel", segur que ni nosaltres, ni les seves famílies, ni ells i elles no ho oblidaran fàcilment. El dinar/pica-pica del final del cros: un luxe.

Només fer-vos arribar que presidir un club així és un autèntic honor, som un club petit, però humanament gran, molt gran i penso que això cal fer-ho arribar a tothom d'alguna manera o altra.

MOLTES GRÀCIES (no puc dir res més, no calen més paraules)

Ens veiem per la bòbila! (i recordeu que el dia 19 tenim assemblea :-)

Josep Franco


2 comentarios:

  1. Hola amics.
    primer de tot donaros les gracies per treballar per l,atletisme y felicitarvos per el resultat global del cross.
    es el meu primer cross con a federat y veterá, sempre el recordare amb carinyo, i per descontat anire sempre que hi pugi.
    gracies novament iuna abraçada.

    ResponderEliminar
  2. La nova ubicació es un encert, que demostra que la ciutat de Gavà te espais diversos i un club d'atletisme capaç de organitzar tot un esdeveniment d'aquesta magnitud amb aquest nivell d'èxit. Felicitar al club i als col·laboradors per aquesta jornada.

    ResponderEliminar