19 mar 2023

Gràcies per fet entre tots un GRAN PREMI de MARXA

El club ha celebrat, com i ja van 5 edicions, el GP de Marxa a la Bòbila Ciutat de Gavà, una de les primeres competicions d'aire lliure de la temporada, i primera en pista de marxa. Després d'un impàs el 2022 recuperem una prova ja consolidada al calendari que com anècdota va ser la primera prova que vam tenir de suspendre per la crisi sanitària el març del 2020.La participació ha sigut força alta, sobretot en categories de promoció, amb més de 150 dorsals acreditats, però amb un calendari tan atapeït, on just 6 dies del darrer prova en ruta a Manresa, molts atletes de categories més altes han volgut reservar forces pel proper Campionat d'Espanya de Marxa de 20 Km Absolut, Sub 23 i Màster (Homes i Dones) el proper 26 de març a Còrdova.

Tot i això, molt contents de la participació, de l'esperit de marxa que es va viure a l'estadi i on molts dels nostres joves atletes van tenir contacte amb la disciplina, moltes vegades agredolça, com totes les disciplines tècniques.

Seguim treballant per treure atletes de base. Atletisme made in Gavà.

Ahir va venir un munt de gent a Gavà, i AVANCAM va fer un munt de fotos. No dubtis a buscar-te, segur que et trobaràs!clica per veure les fotos


Gràcies per venir a fer marxa amb nosaltres.

Resultats aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario