28 mar 2023

Els més petits a la Final Nacional de Cros Escolar

Aquest diumenge 26 de març de 2023 s'ha disputat a Sidamon (Pla d’Urgell - Lleida) la Final Nacional de Cros Escolar 2023. Una competició organitzada per la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) i que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC)

Els més petits, els «Minis»

Tots els consells esportius de Catalunya van portar els seus millors corredors i corredores, i així ho farem també des del CEBLLOB (Consell Esportiu del Baix Llobregat).

Com que hi ha límit de participació, els esportistes convidats són els 25 millor classificats de cada categoria del que portem de temporada de Challenge. Es podrà competir en modalitat individual i per equips, des de prebenjamí fins a juvenil. Es va premiar als tres primers classificats o classificades de cada categoria amb les seves respectives medalles d’or, plata o bronze, a més del diploma nominal de participació que reben tots els participants.

Els Sub10 també presents.

L’últim cap de setmana de març ens desplaçarem cap a Sidamon, a la comarca del Pla d’Urgell, per viure aquesta gran final, una competició organitzada per la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) i que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC).

Classificació INDIVIDUALClassificació EQUIPS

PREBENJAMÍ F 2016
4a CASTILLEJO DEGALDO, CARLA amb 02:14

PREBENJAMÍ M 2016
26è GUTIERREZ BUJALDON, MARTÍ amb 02:31
31è IBAÑEZ VARGAS, DARYL amb 02:44

PREBENJAMÍ M 2015
2è SEGURA ARESTE, ALEX amb 01:40
26è MANZANO VERIGAT, MARC amb 01:59


No hay comentarios:

Publicar un comentario