19 dic 2022

El XXII Cros Ciutat de Gavà ja és una realitat

Aquest passat diumenge es va celebrar una nova edició del Cros Ciutat de Gavà, organitzat pel Club Atletisme Gavà i que enguany arribava a la 22a edició i que ha aplegat més de 400 atletes disposats a gaudir del circuit del Bosc de La Sentiu.

A la cursa sènior, doblet del Cornellà Atlètic a la categoria masculina, amb la victòria de Àlex Salas amb un temps final de 19:25, seguit del seu company Pau Orive amb 20:18. Carles Castillejo va arribar en tercera posició amb una marca de 20:32.

A la categoria femenina, victòria de Marta Camps amb 23:58, seguida de Noèlia Jiménez amb 25:26 i de Bàrbara Anento amb 25:35.

A les curses Open la victòria va ser per Víctor Prats Brull amb 16'44, seguit de Víctor Sánchez Cardeñoso amb 16'54 i completant el podi Pedro Pérez Sánchez amb 16'59.