29 ago 2022

TEMPORADA 2022-2023: OBRIM INSCRIPCIONS


Arriba setembre i recuperem l'activitat.

Els grups dels grans (tecnificació) després d'un «parón» de quasi 5 setmanes per regenerar comencen ben aviat a les ordres dels entrenadors. Cada grup els convocarà mitjançant els conductes habituals.

Com a resum per la nova temporada us podem informar:

  1. Recuperar i consolidar la figura del Director Tècnic. Xavier Carrión assumirà aquesta tasca com coordinador general del club, amb la col·laboració de Laura Redondo com responsable de l'escola.
  2. Consolidar la posada en marxa la iniciativa de l'escola d'atletisme a Gurage, zona rural que es troba a 150 quilòmetres al sud-oest d'Addis Abeba, la capital d'Etiòpia. Aquest any esperem concretar equip de suport. Ja hem fet el primer enviament de material (podeu veure aquí les fotos). A la fulla de renovació trobareu un apartat per si voleu fer una donació econòmica voluntària.
  3. Després de quasi 3 anys amb la quota de soci congelada, aquest any a causa de costos pujants (materials, roba, personal, etc.) i subvencions decreixents (no coment) ens veiem obligats a un petit ajust a la quota.
  4. També hem fusionat la categoria OPEN amb la categoria PARES i MARES, amb una quota molt ajustada que us permetrà apuntar-vós a aquest grup tan dinàmic.
  5. En breu posarem en marxa el procés electoral per renovar la junta directiva. Acaba el període estipulat als estatuts i, per tant, toca engegar un procés electoral. Aviat convocarem l'assemblea ordinària dels darrers 3 anys (dos de pandèmia) i l'extraordinària per aquest fet.Com aquest any l'any escolar comença una mica abans nosaltres també.
Som conscients que necessiteu un parell de dies per aterrar, així que els grups de l'escola començaran el dimecres 7 i dijous 8 segons franja i grup d'edat.
  • Minis: dimarts i dijous de 17:30h a 18:30h
  • Sub10: dimarts i dijous de 18:00h a 19:00h
  • Sub12-Sub14-Sub16: dilluns, dimecres i divendres 18:00h a 19:00h
  • Sub14-Sub16: dilluns, dimecres i divendres 18:00 h a 19:30h
  • Resta de grups i tecnificació: sota les consignes dels entrenadors, segons necessitats de la disciplina.

Per això us preguem que T'APUNTIS A LA LLISTA. Us heu d'apuntar a la vostra franja d'edat, o si esteu a algun grup de tecnificació de manera regular durant la temporada passada us podeu apuntar en ell.


Full explicatiu
Full d'insc    ripció