4 ago 2022

Gavà respira atletisme

Que a l'estadi de la bòbila es respira atletisme és un fet, ja fa uns anys a l'estadi acull al voltant de 10-12 competicions a l'any on atletes catalans, des de les categories absolutes fins a les de promoció en algun moment o altre passen per la pista de Gavà a intentar acreditar les marques necessàries per als seus objectius de la temporada. Si inclús amb pandèmia ells no ens fallen nosaltres tampoc.


Aquest any ha sigut un any escàs, tan sols «deu esdeveniments» han tingut l'estadi i el Club com a catalitzadors d'aquest esport que ens apassiona. Ens ha faltat el GP de Marxa, però vam celebrar el Campionat de Catalunya de 10.000m. La data que teníem pel Míting Màster el vam reconvertir en un control obert (feia una setmana s'havia celebrat el Català Màster a Castellar, no cal abusar). Hem recuperat el Cros a Gavà, s'han aixecat les restriccions d'aforament i hem col·laborat a organitzar una jornada de 2a Divisió Nacional amb el Barcelona Atletisme i el CA Canovelles. S'ha fet el que s'ha pogut.



Fem memòria?



Encara que el calendari ha sigut muguet, entre tots, (atletes, autoritat municipals, estaments federatius, etc.ho hem tirat endavant amb una gran participació. Ens agrada molt que vingueu a casa.