26 mar 2022

Casal Setmana Santa 2022


Com cada any, arriba la primavera i arriba Setmana Santa. I sabem que ve i sempre ens enxampa de sorpresa. És un temps de vacances escolars, que els permet als nostres atletes més joves desconnectar de les obligacions de l'escola i regenerar neurones, per a alguns pares és un veritable trencaclosques.

Fa pocs d'anys vam estrenar aquesta activitat de caràcter «domèstic». L'experiència va ser tan positiva que enguany ens decidim a repetir-la.

Us proposem realitzar un mini Casal de Setmana Santa del dilluns 11 al dijous 14 d'abril, de 09.00 a 14.00 hores, amb seu en la mateixa Bòbila, en la qual els nens es diverteixin tots junts, puguin fer activitats lúdiques a l'aire lliure, si el temps ho permet, i a més fer compatible la vida laboral dels pares amb les vacances dels nostres fills amb una proposta activa i divertida.

El preu, igual que l'any passat, rondarà els 100€ (90€ per a socis del club), us assegurem que és el més econòmic possible, ja que comptarà amb una agenda oberta i intentant aprofitar les activitats lúdiques que ens ofereix la ciutat i el seu entorn per a aquests dies. Això sí, necessitem la vostra resposta al més aviat possible.

Us esperem!

Ficha d'inscripció!

No hay comentarios:

Publicar un comentario