20 dic 2021

COVID-19: 6a Onada

En la línia del que us vam dir divendres de la setmana passada, l'Ajuntament de Gavà ens ha fet arribar un comunicat on reforça la línia de prudència que us vam explicar. Reduir al màxim el contactes amb tercers.




-------------------------

Comunicat de l'Ajuntament

La variant Òmicron de la COVID-19 està ocasionant un augment dels casos positius a tota Catalunya i el risc de rebrot i les dades d'incidència acumulada estan augmentant de forma exponencial. Tenint en compte que ens trobem a les portes de les celebracions de Nadal i valorant la situació actual de la pandèmia, des de l´Àmbit d'Esports de l'Ajuntament de Gavà, recomanem:

- La suspensió de tots els entrenaments des d'avui mateix fins al pròxim dilluns 10 de gener, casals esportius inclosos.

En cas que no decidiu suspendre, preguem que extremeu les precaucions aplicant mesures tals com: no fer servir vestidors, limitar l'accés de públic...

Creiem que davant la situació actual, hem de ser prudents i reduir el risc de contagi al màxim per vetllar per la salut de tots i totes.

-------------------------

Per tant i seguin aquesta línea de treball us demanen:

  • Si no és imprescindible, no vingueu.
  • Si veniu confirmar-li a l'entrenador la vostra assistència.
  • Intenteu comunicar els casos positius a l'entrenador o al club.
  • Comuniqueu també els confinaments que hi ha en el grup.
  • No usar dutxes ni espais comuns.
  • Es prega la no presència de públic en les graderies.
  • Tornarem a redoblar esforços i intentar que estiguin el màxim de temps amb la màscara posada a l'entrenament i el màxim de distància de seguretat entre ells (mascareta obligatoria).

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.


No hay comentarios:

Publicar un comentario