16 oct 2021

COVID-19: entrem en DEFCON 4

Després de la publicació al BOGC de la RESOLUCIÓ SLT/3090/2021, de 14 d'octubre, per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya de l'anterior RESOLUCIÓ SLT/3035/2021, de 6 d'octubre, l'Ajuntament de Gavà, ens ha fet arribar la seva resolució mitjançant el seu departament d'esports.



En la darrera carta informativa ens comuniquen la modificació que ens afecta de manera directa amb canvis molt significatius en relació amb l'anterior resolució:
  • L'aforament dels equipaments esportius exteriors passa del 70 al 100%
  • L'aforament dels equipaments esportius interiors passa del 70 al 80%
  • L'ús de vestidors queda totalment normalitzat.
  • S'elimina el control d'accés als equipaments esportius, tant per entrenaments com per partits i esdeveniments de competició.
Aquestes mesures entren en vigor avui, divendres 15 d’octubre, i es mantindran fins que es publiqui una nova resolució que les modifiqui i l’Ajuntament de Gavà ho comuniqui a les entitats esportives a través d’una carta informativa. 

Per tant entren en fase DEFCON 4, situació aparentment normal, però amb certa tensió.


Des del club mantindrem certes mesures o recomanacions que us demanem que ens ajudeu a complir:

  • Si no cal no vinguis. Vamos, com sempre ;-).
  • Donarem prioritat a les categories menors. Els vostres entrenadors us informaran del sistema d'entrada i sortida, si entrem tots junts o anem entren a mesura que arriben. La vostra col·laboració sempre és benvinguda.
  • Aplicar el principi de prudència. Si alguna cosa us fa dubtar, apliqueu la més restrictiva.
  • L'ús de la mascareta a la grada com a norma ens fa sentir més còmodes.
  • Intentarem mantenir el control de temperatura, sempre que no es produeixin aglomeracions (cosa a evitar).
  • La higiene de mans és primordial, a l'entrada de la instal·lació disposeu dels dispensadors.
  • Intenteu mantenir la distància social, la interacció entre vosaltres ens dona vida, però hi ha espai de sobra per estar a distàncies prudencials.
  • No us atureu al rebedor, però identifiqueu-vos davant els requeriments del personal de la instal·lació. Recordem que hi ha un control d'accés per abonats, i un "Hola, vinc de públic a l'entrenament" pot ser suficient. Elles són les darreres persones que us han d'autoritzar l'accés, i discernir entre "públic" i "abonats" ara per ara és complicat (abans també tot sigui dit). Estem treballant amb un millor sistema, esperem que en un futur tot sigui més clar.
Tots desitgem que la normalitat aconseguida entre tots sigui indefinida, però és important no abaixar la guàrdia.

Recordem que SEMPRE és imprescindible rebre la notificació oficial del gestor de la instal·lació, que fa la valoració i interpretació GENERAL més adient per totes les instal·lacions de la ciutat, que amb col·laboració amb l'entitat usuària, en aquest cas nosaltres, ajustem i adaptem al nostre funcionament diari pel millor ús i seguretat de tots els usuaris. Hi ha mesures que potser no s'entenen, però que no són arbitràries ni a la babalà. Durant aquests mesos us hem anat informant puntualment, gràcies per preguntar puntualment i informar-vos a través de nosaltres directament.

Agraïm la vostra paciència aquests mesos, que heu mostrat un compliment exemplar, ens heu ajudat a mantenir un espai més segur, i encara que a vegades semblava un excés de cel, la veritat és que eren unes mesures que ens costava molt d'esforç físic i mental mantenir. Ens veiem a la Bòbila.

No hay comentarios:

Publicar un comentario