24 ago 2021

TEMPORADA 2021-2022: OBRIM INSCRIPCIONS


Arriba setembre i hem d'intentar cada vegada recuperar una temporada més «estable».

Els grups dels grans (tecnificació) han tingut un estiu més normal, després d'un parón de quasi 5 setmanes per regenerar comencen a les ordres dels entrenadors. Cada grup els convocarà mitjançant els conductes habituals.

Com a resum:

  1. Hem consolidat la figura del controlador d'accés. Una persona estarà a l'inici de l'entreno per a assegurar-se que els atletes estiguin degudament equipats i una primera desinfecció de mans inicial.
  2. Continuem amb le mesures preventives i alguna limitació. Estem treballant per restablir el contacte l'abans possible.
  3. Estem posant en marxa la iniciativa de l'escola d'atletisme a Gurage, zona rural que es troba a 150 quilòmetres al sud-oest d'Addis Abeba, la capital d'Etiòpia. Aquest any esperem concretar equip de suport. Ja hem fet el primer enviament de material (podeu veure aquí les fotos). A la fulla de renovació trobareu un apartat per si voleu fer una donació econòmica voluntària.
  4. Hem tornat congelat la quota de soci, entenem que de nou no toca i intentarem redistribuir les despeses. Recordem que els atletes de l'escola que van renovar la temporada pasada encara tenen aquest any la posibilitat de accedir o renunciar a la compensació aprovat per la temporada 2019-2020.

Ara arriba el temps de la resta del club, amb prudència i seny. Per a això és necessari que comencem a entrenar, però aquí maneu vosaltres. Reduir les ràtios si és possible i treballar en unitats més petites. Sempre prevalent l'espai i la seguretat sanitària. En funció de quants serem i quan us podeu reincorporar establirem un horari i prioritats.

Per això us preguem que T'APUNTIS A LA LLISTA. Us heu d'apuntar a la vostra franja d'edat, o si esteu a algun grup de tecnificació de manera regular durant la temporada passada us podeu apuntar en ell.

De seguida configurarem els grups i us ho comunicarem, intentarem mantenir els horaris i freqüència del darrer any. Però això ens ho marcarà la situació i les mesures sanitàries del moment. Esperem una temporada més tranquila.


No hay comentarios:

Publicar un comentario