31 may 2021

Ariadna, medalla de bronze i molt més al Català Sub23 a Tarragona.

Ahir diumenge 30 de maig es va celebrar el Campionat de Catalunya Sub23 i a l'Estadi Natàlia Rodríguez de Tarragona.

Eduard, Irene i Anna

Vam acudir amb 5 atletes a les proves de tanques, velocitat i llançaments amb un meritori 5è lloc de l'Eduard a la final del 110 m tanques, una final que va accedir de manera directa (Q) al quedar tercer a la seva semifinal. O la medalla de bronze de l'Ariadna al Disc, amb una marca d'un parell de metres més curta que l'acreditada al dia anterior a Granollers però amb un mes que merescut 3a posició i amb ganes de més.

Eduard "focalitzat"

La Irene i l'Anna a la velocitat i l'Elisa al disc van tancar la participació del club. Una participació més curta de l'habitual a causa del fet que en aquesta categoria, molts en edat universitària l'Ajuntament de Gavà no dóna les facilitats necessàries perquè els atletes puguin continuar la seva preparació amb garanties.