5 oct 2020

Un Or i moltes ganes al català de promoció

El final de la temporada de promoció està sent especial molt especial, fa cosa d'un mes vam començar a entrenar després de quasi 5 mesos de confinament i vacances, i amb molts nanos sense poder competir a la temporada d'aire lliure. Però alguns van poder classificar, amb marques de la temporada d'hivern o de temporades passades i finalment va participar al Campionat de Catalunya Sub10-Sub12-Sub14-Sub16 que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Lleida.

Vam treure un Or i molt bones sensacions. Els nois i noies de la nostra escola no s'ho van voler perdre i van donar´ho tot. Però anem un per un.

En la categoria Sub12 hi va a ver representació de l’Alba Hernández en la prova dels 600m.llisos. L’Alba va posar-hi empeny i va fer una gran cursa de remuntada fins que va acabar liderant la segona de les series i 7a de la general. Gran treball de l’Alba, i tot just acabant de començar.

2:01.88

En la Alçada la sorpresa la va donar la Lidia Mora, que ha començat la temporada amb el llistó ben amunt. Concretament a 1,26m, a la mateixa alçada que la seva contrincant del CE Universitari. Finalment la Lidia es va imposar, ja que tenia a favor seu menys nuls. Amb aquesta marca, la Lidia es va proclamar Campiona de Catalunya d’Alçada Sub12.

1.26

En la categoria Sub14 també hi va haver bona representació del CAG. En els 600m.llisos va ser l’Adrià Anento, que amb un registre de 1:47.14 va fer marca personal i va finalitzar 5è de la segona sèrie i 10è de la general en una cursa molt tensa i que es va acabant estirant a la part final.

Posició

Atleta

Registre

10

Adrià Anento Sánchez

1:47.14

Menció especial per la Lucía Cerdeira, que es va posar a la línia de sortida de la més llarga de les curses, els 3.000m.llisos. La Lucía va lluitar de valent fins al final, valent-li l’esforç una nova marca personal en aquesta dura prova, i que va estar molt disputada. Bona exhibició de valentia de la Lucía en la prova de les 7 voltes i mitja.

13:18.73

La Paula Pinteño va estar present en els 1.000m.obstacles. La jove atleta va finalitzar 7a fent un registre per sota dels 4 minuts. Tot i no ser el seu millor registre demostra una predisposició molt bona per aquest tipus de proves i de ben segur que d’aquí a molt poc aconseguirà sorprendre.

3:57.19

En curses més curtes i ràpides va arribar la Iciar Tomeo, que va finalitzar 7a en una segona sèrie dels 150m.llisos molt ajustada i 15a de la general registrant a més, una nova marca personal. No satisfeta del tot, també va posar-se a prova en els 80m.tanques, finalitzant 6a de la segona sèrie i 14a de la general.

17.01

També hi va haver participació en els llançament. En aquest cas va ser en Pol Hernáiz en la prova del Pes (3kg) i el Martell (3kg). En la primera va acabar 9è arribant als 8,38m, no aconseguint progressar a la millora. Millor va anar la prova del Martell, aconseguint marca personal arribant als 23,36m, valent-li per col·locar-se a la 5a posició de la taula.

23.36

Diumenge va ser el torn dels Sub16. A la prova de Perxa va actuar en Martí Brullas i l’Anna Domènech. Ambdós van trobar una forta competència i més ara, que tot just acaben de començar. En Martí va aconseguir fer un nou millor registre personal. Per altra banda, l’Anna va finalitzar 5a.