29 feb 2020

Presentació de la Eramprunya Trail

 El passat divendres 28 de febrer, a les 19:30 hores, va tenir lloc la presentació de la cursa Eramprunyà Trail on el proper 19 d'abril el club, juntament amb Unió Muntanyenca Eramprunyà estarem amb una nova cursa organitzada per les dues entitats, hereva de la Mitja Marató de l'Eramprunyà de l'UME i el Canicross. On l'objectiu és fer una cursa que sigui una referència a la comarca.

D’esquerra a dreta, Bernat Peso (president del CAG), Brugués Comas (presidenta de la UME),
Miquel Àngel Gonzàlez (director tècnic d’esports de l’Ajuntament de Gavà),
Santiago Trujillo (cap de cursa) i Miguel Ángel González (padrí de la cursa).

Amb una concurreguda sala de amics i amb la taula presidencial on s’asseien els presidents de les dues entitats organitzadores; un representant de l’Ajuntament de Gavà; el cap de cursa i, el padrí, qui va ser l’encarregat de mostrar als assistents ambdós recorreguts.

Santi Trujillo durant la presentació de la prova a la seu de l’UME. Trujillo va assegurar que darrere “hi ha molta il·lusió i un projecte molt maco” i que la col·laboració entre les dues entitats “és excel·lent. S’ha format un equip de gent amb moltíssima experiència i moltes ganes de treballar”. L’objectiu dels organitzadors va afegir “és fer una cursa que sigui una referencia a la comarca”.

Néstor Gómez, introduint als convidats a
la taula i agraint la presència del públic assistent.

El president del Club Atletisme Gavà, Bernat Peso, va recordar que amb l’UME ja han col·laborat en activitats socials i cultural i que “feia temps que volien organitzar una competició d’aquest tipus”. Peso va explicar que el Club volia organitzar una cursa d’aquetes característiques i l’UME tenia experiència anteriors com la Mitja Marató de l’Eramprunyà: “Al final es van trobar les dues sinergies i en lloc de fer dues proves a la ciutat que requereixen un esforç tant per la ciutadania com per l’Ajuntament com per les entitats pròpiament van decidir fer una conjunta amb més força, amb més representació i que la ciutat la gaudeixi el doble perquè esta organitzada per les dues entitats”.

La nova presidenta de la UME, Brugués Comas va incidir en què “hi ha molta il·lusió per part de la UME i la gent del Club Atletisme que s’han ajuntat per crear i tirar endavant aquest projecte. Porten moltes setmanes treballant, avui és la presentació però encara queda molta feina per fer i esperen que el 19 d’abril pugui sortir tot bé i que hi participi moltíssima gent”. Brugués Comas avança que “la prova és una miqueta dura perquè hi ha desnivell”.

L’Eramprunyà Trail discorre per la vall de la Sentiu, per l’extrem nord-oest del terme municipal, entre la carretera BV-2041 de Gavà a Begues i la carretera de l’abocador. Una zona de muntanya amb petites joies i que dona per a molt. La prova consta de dos recorreguts, un de 22 km que arribarà fins al mateix castell d’Eramprunyà, i un segon de 12 km que es quedarà a la falda de la muntanya.

La presentació va acabar obrint una ampolla de cava i desitjant-vos a tots salut, cames i muntanya. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario