11 mar 2020

COMUNICAT DEL CLUB DAVANT EL COVID-19

La Federació Catalana d’Atletisme, seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, comunica que queden ajornades les competicions per un període de 15 dies a partir de dijous 12 de març, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica.


Això obliga a ajornar el GRAN PREMI DE MARXA «CIUTAT DE GAVÀ» previs pel próxim 21 de març de 2020, i també les competicions d'aquest i el proper cap de setmana.

 Comunicat Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física

La resta d'activitats del club continuaran amb normalitat seguint en tot moment les recomanacions que ens facin arribar des de les autoritats sanitàries i l'Ajuntament de Gavà, amb el compromís de l'interès comú i la salut de les persones com la màxima prioritat.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.





Mesures de protecció bàsiques

Per prevenir el virus, cal aplicar les mesures genèriques de protecció davant de qualsevol malaltia respiratòria:

  • Rentar-se les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques 70%), especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.
  • Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i rentar-ses les mans de seguida (amb solucions alcohòliques 70% o amb aigua i sabó).
  • Evitar el contacte proper (almenys una distància de dos metres) amb persones que pateixen infeccions respiratòries agudes i presenten tos, esternuts o expectoracions, i no compartir les pertinences personals.
  • Evitar compartir menjar i estris (coberts, gots, tovallons, mocadors, etc.) i altres objectes sense netejar-los degudament.


No s’han de prendre precaucions especials amb els animals a Estat espanyol, ni amb els aliments, per evitar la infecció.