10 feb 2020

Les «cabretes» a la Cursa de Castellbisbal

El passat diumenge 9 de febrer es va disputar la 10a Cursa de Muntanya de Castellbisbal, organitzada fantàsticament pel Club Mindundis Team. Les cabretes són unes habituals d'aquesta cursa, amb dues modalitats, la Cursa llarga (21,6 km +1.226m), i la Cursa curta (11,7 km +583m).



Però millor que ens expliquin ells, la Gemma Romeral, que finalment va fe podi, ens ho explica tot.

10ª cursa CATELLBISBAL

Gemma Romeral 09/02/2020

Aquest diumenge passat vàrem tornar a col·locar-nos dorsal la secció de Muntanya del Club per gaudir del trail.

Dues distàncies la de 22 km apuntats: Núria, Natàlia, Pierre, Jose, Toni, Néstor i jo, i en Gerard que va decidir ser més conservador i fer la curta de 12 km.

A les 9 es donava el tret de sortida a la cursa llarga, una de les curses més dures i exigents de la zona, tant pel desnivell (1.253 m) com pel terreny.

Molt de pressa sortien els corredors, per evitar els típics taps que sabíem que es farien en les primeres zones de grimpada.

Varem trobar cúmuls d´aigua importants, i zones molt enfangades (encara sort que feia dies que NO plovia).

El perfil de la cursa ens avisava que no havíem de donar-ho tot al començament i ser conservadors.

Vaig començar amb fred, amb sensacions estranyes, que varen anar millorant a mesura que anaven passant els kms, i anava sentint-me més a gust amb el ritme.
Tal com vàrem comentar amb la Natàlia i la Núria, l'estratègia era: córrer amb ritme suau les zones planes (que eren ben poques), les baixades apretar, les pujades conservar.

La primera part de la cursa va ser prou ràpida, una hora i quart separava la meta del km 10, però la segona part de la cursa era clau per acabar amb bona cara.

Al Jose, el Toni, el Pierre varen arribar a meta davant meu.... aquests els hi dónes km i engoleixen muntanya sense respirar.

Darrere del Pierre vaig arribar jo, a 50 m l'arribada el Carles em cridava i animava!! Estava molt contenta de la bona sensació a l'arribada, de veure com he evolucionat amb aquests dos anys que porta al CAG, baixant més de 30' la meva marca en aquesta carrera a l'edició del 2018.

I la sorpresa final: 2a VETERENA!!!



I com M'AGRADA DIR: ahir vaig gaudir de la cursa i estava molt contenta de com em vaig trobar, però el que em fa feliç és el camí que m'ha portat a aquesta cursa i el que em portarà a totes les que estiguin per venir, camí que comparteixo amb els meus amics de CAG, això és el que realment importa.

Resultats del grup:

21,6k
98 Pierre Goyard amb 3:10:26
102 Gemma Romeral Ballester amb 3:11:51
126 Natalia Rodriguez Perez amb 3:21:28
136 Nestor Gomez amb 3:25:14
133 Nuria Magdalena Rodriguez amb 3:23:26

11,7k
79 Javier Jurado Castillo amb 1:37:20
106 Gerard Garcia Iglesias amb 1:43:25

No hay comentarios:

Publicar un comentario