23 dic 2019

Últim cap de setmana de cros abans del 2020

Aquest cap de setmana el CAG ha tingut participació en les dos últimes proves de Cros del calendari 2019. Dissabte va ser el torn de la escola, a la 9a edició del Cros del Baix Montseny, a Sant Celoni. Diumenge els més veterans van anar fins a la Calonge i Sant Antoni, on es celebrava el Campionat de Catalunya de Cros Curt.

Participació del CAG al Cros del Baix Montseny (dissabte)
i al Campionat de Cros Curt (diumenge)

4 podis i bona participació al 9è Cros del Baix Montseny

El grup Sub12, capitanejats per la Sonia Fernández i en Carlos Pérez van anar fins a les faldes del Montseny per disputar l’últim cros de l’any. La prova es duia a terme a les instal·lacions esportives de Sant Celoni, en un dia fresc i assolellat.

El circuit començava a la gespa de la pista d’atletisme i es dirigia cap a fora, amb un tram d’asfalt i terra fins tornar a la zona de pista, on farien una volta per la zona del voltant de gespa, fins entrar novament al tartà per finalitzar amb uns 300 m de pista.

En la categoria masculina 2008-2009, en Rayan Maaroufi va saber fer una bona gestió de la cursa aconseguint assolir de mica en mica posicions fins aconseguir enfilar-se fins la 3ª posició. Poc després arribava l’Andrés Domínguez, que continua demostrant el seu afany per la modalitat i va agafant cada cop millor forma física. També va participar el Pablo Cazenave, que va voler col·locar-se un dorsal i no perdre la oportunitat de participar amb els seus antics companys de fatigues.

Rayan Maaroufi Tijan
4’41
14
Pablo Cazenave Deillac
5’27
18
Andrés Domínguez Castillo
6’13

En la cursa femenina, l’Alba Hernández va fer un paper molt semblant al del seu company d’entrenaments, en Rayan, saben gestionar de manera molt intel·ligent les forces durant la cursa, assolint finalment també, una 3a posició. L’Ariadna Guardia arribava uns quinze segons després, havent donat tot i fent un gran esforç al final. Finalment la participació del CAG en aquesta categoria la tancava la Lidia Jiménez, situant-se a tan sols deu segons després de l’Ariadna.

Alba Hernández González
5’10
5
Ariadna Guardia Baños
5’27
10
Lidia Mora Jiménez
5’37

Posteriorment es va donar el tret de sortides a la categoria 2010-2011. En nois, en Mateo Costán va situar-se ben aviat al capdavant de la cursa, aguantant el lideratge fins al final i traient un cert avantatge sobre els següents. L’Hugo Cazenave arribava tot just després, en 5a posició. L’Arnau Sorribas va ser el següent, mostrant voluntat per aguantar l’esforç fins al final sense davallar. En Nicolás Sánchez va fer una cursa més progressiva, estrenyent fort al final. Finalment, en Nahuel Urcola va arribar tot just després del seu company fent també una cursa més progressiva i lluitant per mantenir la posició.

Mateo Costán Maudos
3’38
5
Hugo Cazenave Deillac
3’54
13
Arnau Sorribas Hernández
4’21
14
Nicolás Pérez Rodera
4’28
15
Nahuel Urcola Agustí
4’34

En la cursa de les noies, la única participació del grup va ser per la Noelia Palazón, que sense perdre el seu gran somriure, va finalitzar 10a lluitant de principi a fi.

Noelia Palazón San Nicolás
4’37

Com a reflexió, tot i que el volum de participació en les curses no va ser gaire elevat, les curses van tenir atletes destacats, finalistes a diferents campionats de pista i cros, i el Gavà va saber fer-se lloc assolint posicions preferents, tant com individualment com per equips.

Bona collita del grup al 9è Cros del Baix Montseny

El CAG present al Campionat de Catalunya de Cros Curt

Diumenge en Carlos Pérez va anar fins a Sant Antoni i la Calonge per disputar el campionat de cros en la modalitat curta. El circuit estava situat a les zones de conreu de la vila i consistia en 3 voltes a un circuit irregular caracteritzar per la terra tova amb molts forats i gespa.

En Carlos va finalitzar 68è en un cros amb una participació molt elevada, amb representació de gairebé tots el clubs catalans. Segons l’atleta -va ser un vist i no vist, en que guanyar una posició era molt difícil, però amb tot, vaig acabar amb bones sensacions.