25 nov 2019

Nova edició amb èxit del control de Proves Combinades a la Bòbila

El Club Atletisme Gavà va organitzar amb èxit una nova edició del control de Proves Combinades, en el que és ja un clàssic del nostre club a finals d’any. Fins a 150 atletes hi van participar en dues jornades a l’estadi municipal de la Bòbila, a casa nostra, on es van poder gaudir de la primera competició del curs i de moltes categories diferents.


I és que aquest curs tornava de nou la categoria absoluta, amb dos dels nostres atletes, en Julen Garralaga i el Pablo Verdeguer. En Julen va acabar en primera posició i va finalitzar per primer cop un heptatló amb èxit. Mentrestant, en Pablo, que està superant poc a poc unes molèsties, també va poder acabar amb solvència la prova. Al final, 4490 punts pel Julen i 3467 punts pel Pablo. Fins a set atletes hi van participar en aquest heptatló, des dels sub20 fins al màster, destacant els 3176 punts del Mario López (UA Barberà) en categoria junior o els 4293 d’en Josep Maria Mateo, del CA Tarragona.



Hi va haver gran presència d’atletes en les proves sub16 i sub18. 25 atletes masculins i 29 en categoria femenina van omplir les proves a la Bòbila. De casa, cal destacar la 3a posició d’en Joan Jiménez, amb 3147 punts i la 4ta posició del Guilhem Goyard en sub16, amb una marca de 3.017. En Joan va guanyar el concurs d’alçada amb 1.75m. i va aconseguir una bona marca al pes (9.54). D’altra banda, en Guilhem va sumar una bona marca al 60mll (mmp amb 7.83) i també en el 1000m, amb un temps de 2:57.96. En aquest mateix hexatló hi va participar l’Omar Boury, que va acabar 8è amb 2.631 punts. Cal destacar la seva marca de llargada, amb 5.40m.



Pel que fa a les noies, gran notícia per a Laia Hernández. L’atleta del grup de combinades, en edat cadet, va acabar 2a amb una gran puntuació de 2.584, només per sota de la guanyadora, Paula Rodríguez, amb 2.810. La Laia va tenir una bona marca en llargada (4.77) i en alçada (1.36m).


Set noies també van participar en el pentatló absolut, amb la victòria de la sub23 Anna Pereiras, de L’ISS L’Hospitalet, amb 2.876 punts.

En el tetratló masculí vam viure també una gran notícia: la victòria d’en Martí Brullas amb una puntuació de 1.291 punts. En Martí va guanyar el Pes (7.49) i l’alçada (1.42m). Va ser 16 participants en total, amb sis atletes del Cornellà Atlètic. Felicitem al Martí per la gran combinada i també als seus entrenadors, la Laura Redondo i l’Aleix Pi.

D’altra banda, el tetratló femení el va guanyar l’atleta del CA Sant Just Lucía Jiménez. 33 noies van participar en les quatre proves, amb una 17a posició de l’Anna Doménech, que va sumar 1.221 punts. L’Anna va sumar bones marques en el Pes i en la llargada.

Així doncs, i de nou, vam poder viure dues matinals d’atletisme pur, amb una gran participació d’atletes de clubs del Baix Llobregat, als quals des d’aquí els hi agraïm tot el suport. També molts agraïments per tots els voluntaris i voluntàries que van ajudar a que tot rotllés, desenes d’atletes i pares del club que van aportar tota la il·lusió perquè la competició estigués al nivell esperat.

Gràcies a l’ajut també de l’ajuntament i de tots els membres de la federació catalana, el control de Proves Combinades va ser un èxit de puntualitat i d’ordre.

Moltes felicitats a tots els guanyadors i guanyadores i als atletes del CAG que van participar!

Resultats combinades

Fotos (by emiliano Moro) 1a jornada i 2a jornada.


No hay comentarios:

Publicar un comentario