31 ago. 2019

Temporada 2019-2020. Comencem!

Un any més, i ja sumem 33, el Club Atletisme Gavà enceta una nova temporada, amb moltes ganes i moltes il·lusions dipositades al nou curs. Amb 'esforç per mantenir un bloc i l’estructura de l'escola, amb noves incorporacions que venen a sumar i a desenvolupar la temporada que comença.


Sabem de la dificultat de poder fer-nos un lloc en el panorama de l'atletisme català, i del Baix Llobregat en particular, i més amb el handicap de ser un club de formació i voler competir amb atletes de casa. El nivell és altíssim, però apostem per la bona feina dels qui treballen i la humilitat de saber on som.

També volem seguir portant atletisme de nivell a la Bòbila, continuarem organitzant les millors competicions a casa nostra (més de 10 esdeveniments la temporada passada), gràcies a l'ajuda de tots. A més a més, volem potenciar les relacions de complicitat amb clubs veïns per sumar sinergies i continuar desenvolupant l'atletisme a la comarca.

Desitgem que la nova temporada sigui del gaudi dels pares, simpatitzants i socis del CAG, agraïm el suport de la Ciutat de Gavà i garantim l'esforç de tots els nostres atletes per lluitar per tots els objectius.

Benvinguts a la Bòbila, benvinguts al CAG

Bernat Peso
President del Club Atletisme Gavà

No hay comentarios:

Publicar un comentario