11 jun 2019

Tres medalles i molta lluita al Campionat català sub-20 i sub-23

El Club Atletisme Gavà va viatjar a Tarragona a disputar el Campionat de Catalunya sub-20 i sub-23 amb una desena d'atletes, tots ells amb opcions de finals i alguns amb clara intenció de sumar una medalla. Al final, tres metalls i diverses bones posicions en un balanç positiu pel club.

El Miquel Doménech al podi del 800mll
Tots els atletes del CAG que van competir a l'Anella mediterrània de Tarragona, al barri de Campclar, ho van fer amb l'objectiu de millorar els seus registres, buscant entrar entre els 5 primers i en alguns casos aconseguir una medalla.

L'Ariadna Esteve amb la Laura Redondo
La gran esperança del club va ser de nou el Miquel Doménech. L'atleta de mig-fons, el més llorejat en l'últim llustre, va participar en el seu últim campionat de categories inferiors, donat que l'any que ve passa a la categoria absoluta. Ho va fer acomiadant-se amb una medalla d'or en la seva prova destacada, el 800mll, on gairebé no té rival a Catalunya, i amb un bronze al 1500mll. Amb un temps d'1:53.42s en va tenir prou per sumar la victòria en la primera prova, mentre que en la segona, el cansament de la jornada de matí va passar factura, i amb un temps de 3:56.41s només va poder ser tercer.

La tercera medalla seria per un altre dels protagonistes del club els últims anys. En Julen Garralaga, que aquest any ha passat a disputar les proves combinades, va sumar una medalla de plata en la prova de javelina, després de només d'un llançament per precaució, i arribant fins al 45.09m. Aquesta plata s'ha de sumar a una excel·lent posició en el 400mll sub-23, on va quedar 4rt amb un temps de 50.08s, marca personal.

El Julen Garralaga, 4rt en el 400mll i sots-campió a Javelina

Però també cal destacar d'altres grans resultats. La Irene Rovira va acabar 6ena de Catalunya sub-23 en el 100mll, mentre que va aconseguir arribar també a la final del 200mll, acabant 8ena. L'Iván López, malgrat un petit problema en els últims metres, acabaria 6è en el 400mt, havent superat uns problemes físics en les últimes setmanes.

La Irene Rovira a la sortida del 100mll
També participarien en el Campionat sub-23 l'Elisa Verdeguer en el disc, acabant 5ena, l''Eduard Ferrer, que arrossegant molèsties no podria passar a la final del 110mt, el Jaume Escofet, que no podria passar a la final del 400mll  i el Pol González, 6è en la final de martell amb marca de 27.15m.

L'Elisa Verdeguer en el llançament de disc sub-23
Pel que fa al Campionat sub-20, un dels millors resultats seria per l'Anna Jiménez, que acabaria 5ena de Catalunya en el 400mt, amb una marca d'1:14.59s. També l'Ariadna Esteve, participant en dues finals, aconseguiria bons registres, malgrat quedar-se a tocar de les medalles. En el disc seria 4rta amb una marca de 33.97m, mentre que en el Pes acabaria 6ena amb un llançament de 9.08m.

L'Anna Jiménez a l'arribada del 400mll
En el 100mll, la Montse Martí acabaria 10ena de Catalunya, sense poder accedir a la final a 8.

Bons resultats finals i a seguir sumant de cara a poder obtenir alguna mínima o bé millorar les marques personals