26 jun 2019

El Manu Gómez al Campionat sub-18 estatal a Castelló

El passat cap de setmana es va disputar el campionat sub-18 d'Espanya a la ciutat de Castelló, amb la representació d'un dels atletes amb millor nivell ara mateix al club i també a nivell català. Es tracta del Manu Gómez Valladolid, que va córrer el 100 i el 200 aconseguint bones marques.

El Manu en una foto d'arxiu. Sònia Fernàndez
S'espera molt d'aquest atleta, que va aconseguir doblet en el Campionat sub-18 català i millorar les seves marques personals. De fet, en aquest campionat, ha estat rondant aquests registres, malgrat que finalment això no ha estat suficient per poder arribar a la final de cap de les dues proves.

En el 100mll va aconseguir arribar a les semifinals després d'una marca d'11.28s, però allà no va poder superar el llistó de la final, i amb un temps d'11.34s acabaria 22è d'Espanya.

En el 200mll, la seva millor prova, acabaria fregant la classificació a la final. Després d'una bona eliminatòria, amb 22.57 (+2.1 de vent) i acabant segon, arribaria la semifinal, i finalitzaria 9è de la seva categoria amb 22.56 i vent a favor.

Gran temporada la del Manu Gómez, la seva última com a juvenil. L'any que ve, a junior, també el veurem amb les mateixes ganes que aquest any.