19 jun 2019

El CAG al I Cros de Muntanya de Montjuïc

El passat dissabte el Castell de Montjuic es trobava immers en un munt d’activitats de lleure. Diferents entitats compartien l’espai del Castell, que a més feia jornada de portes obertes. El motiu era destacable, i es que en definitiva, es celebrava el 150è aniversari del barri barceloní del Poble sec. El Club Atlètic Running va aprofitar també per celebrar el seu 40è aniversari de la seva fundació amb una cursa tipus cros-trail per els voltants del Castell.

El Carlos Pérez i el Josep Cubedo en un tram del camí
Amb motiu de sortir del calendari competitiu de l’Aire Lliure, en Josep Cubedo i en Carlos Pérez van anar de cap a la cursa. Aquesta es presentava amb un recorregut circular de 3,58 km, en el s’havia de donar dos voltes per completar la distancia de 7,5 km.

El tret de sortida es donava a les 11 del matí, al acabar les curses infantils. En Carlos Pérez feia el pas de la primera volta en 16’19 en 6a posició de la general. En Josep Cubedo la feia en 17’07 en 10a posició.

El circuit per on passen els atletes a tocar del castell
La segona volta va ser un tant més ràpida per en Carlos, que aconseguia restar una mica de temps de la primera volta finalitzant 5è de la general amb 32’26. En Josep arribava poc després, en 12a posició amb 35’47 i essent el corredor més jove, que només amb 13 anys pujava al calaix més alt del podi de la categoria Sub20.

Els dos protagonistes amb el diploma participant
Finalitzada la cursa, va a ver temps per gaudir de la jornada de portes obertes del Castell, visita recomanable.