22 jun 2019

Cloenda de l'Escola 2019

Ahir ho vam tornar a fer a les pistes exteriors del Jaqme March. Tots junts vam tornar a demostrar que el club és una gran família, com es va poder comprovar al Sopar de Cloenda de la temporada 2019 del Club Atletisme Gavà.



Agrair la complicitat necessària del departament d'esports de l'Ajuntament de Gavà i el seu personal, i sobretot, gràcies a la gent del club i de totes les famílies que van participar de la festa, van fer possible un moment entranyable i molt divertit.

Encara que sembli que no hi havia un guió previst, però teníem pressa, el destí ens havia deixat uns fantàstics campionats de Catalunya a Lleida l'endemà i no podíem deixar-ho passar.

La cosa va anar més o menys així!

- 20:30 Preparació de taules

- 21:10 Concurs de cuina amb presentació de viandes al Concurs de cuina
... amb projecció de fotos resum de la temporada.





- 21:15 Sopar en família amb música ambiental.



22:30 Inici de l'acte de reconeixement als atletes. On l’speaker oficial, el «Presi» pren la paraula.



- Lliurament de diplomes als atletes. Cada entrenador va fer unes paraules i reconèixer l’esforç dels seus atletes durant la temporada. Som de llagrimeta fàcil.












Discurs del Director tècnic. En la seva línia!



- Discurs final del presi. També hi ha moments pel reconeixement.




- Festa final amb DJ IPOD. I molt més!




- A Recollir!!!


Agrair a l'Encarna la seva tasca diària incansable. Als col·laboradors Jordi i el seu grup de comunicació, als tècnics, Sergi, Laura, Maria, Tábata, Ivo, Paula, Ivan, Iker, Sonia, Carlos, Almudena, Claire, Víctor, Ariadna, Pol, Roger i Aleix i a tots els membres del club (atletes, pares, directius, familiars, etc.) per aquesta temporada i per participar en aquest acte. Segur que ens deixem algun, per això, gràcies a tots.


Agrair als membres del jurat del concurs, per la seva dolça tasca.

Fotos aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario