25 may 2019

La Cloenda dels Jocs Escolars 2019 ja és una realitat

Estem arribant al final del curs escolar i també arriba el moment de fer balanç, agrair la tasca feta pel personal i educadors d'AMPAS i entitats, però sobretot de divertir-se. Així ho entén i ho demostra el departament d'esports de Gavà que va muntar la Cloenda Jocs Esportius Escolars 2019 al Pavelló Jaqme Marc. La previsió meteorològica no era molt engrescadora i es va decidir no jugar-se-la.

Alguns dels nostres minis i benjamins amb les autoritats
fent la tradicional foto de família.

El nostre club, immers encara en plena competició, hi va ser present amb una petita i significativa representació, en la qual es va reconèixer la tasca feta pels atletes de la nostra entitat (anunciada com una de les entitats amb més participants als jocs escolars).

Destacar el reconeixement que el nostre atleta Miquel Domènec, va rebre l'honor, com a esportista local, juntament amb les autoritats i altres esportistes destacats, de fer l'entrega de medalles als participants.

Però nosaltres encara no hem acabat. Als nostres atletes els hi queda molta feina, el CAG pertany a un esport d'estiu. Ara venen els campionats de Catalunya i d'Espanya i encara ens queda un parell de competicions al sarró, com la 3a Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà» del 15 de juny, i al juliol /agost el 5è Criterium de Llançaments «Ciutat de Gavà».

Gràcies a tots per fer-ho possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario