23 may 2019

Doblet del Miquel Doménech a les curses populars

Quan no et canses de guanyar medalles acostumes a no deixar escapar una oportunitat de poder assaborir la victòria. Aquest cap de setmana, el Miquel Doménech participava en dues curses urbanes, y va aconseguir guanyar la medalla d'or en ambdues proves. Segueix la preparació pels campionats importants i ho fa de la millor manera.

El Miquel entrant a meta a Santa Coloma
El dissabte va participar a la 1a Milla urbana IronWill a Santa Coloma de Gramenet, en una cursa de nova creació on els participants van poder gaudir d'un recorregut per la ciutat del Barcelonès, tocant al riu Besòs. La victòria final va ser per l'atleta del CAG, que va entrar amb solvència i un marge prou ampli respecte al segon classificat.

Durant el diumenge es va celebrar la tradicional cursa de Can Mercader al parc de Cornellà de Llobregat. El Miquel va córrer els 5km i va acabar entrant el primer amb una marca de 16:01s. El fet d'haver tingut una cursa més curta unes hores abans li va servir per encarar els cinc kilòmetres, prova on, en tot cas, està acostumat per haver participat en proves de 5000 en pista.