12 abr 2019

Tres medalles del CAG al GP de Sant Cugat

El passat 6 d’abril va ser un gran dia per a les marxadores del Club Atletisme Gavà. Les atletes van participar en una cursa disputada a la pista de Sant Cugat. Recorrent una distància de 3000 metres, les atletes de les categories sub16 i sub14 van quedar en molt bones posicions amb uns temps impecables.

La Berta Vilà al podi sub-16 de Sant Cugat
Començant per les atletes més grans, tenim a la Berta Vilà, que va quedar tercera i va guanyar bronze amb un temps de setze minuts i 45 segons. Darrere seu van entrar les seves companyes de categoria, la Erika Plazuelo i la Nerea Torres, que van quedar vuitena i desena respectivament.

Quatre valentes van competir a la categoria sub-14, en una distància també de 3000 metres. La Lucía Morales, la Carla Garcia, la Lucia Martos i l'Alba Sanchez-Noriega van quedar quarta, cinquena, setena i quinzena, en aquest ordre.

Tres atletes més van competir: a la categoria sub-12, recorrent 2000 metres, la Carla Perez va quedar primera, aconseguint una important medalla d'or, i la Laia Calderón cinquena. Per acabar però no menys important, el Nahuel Urcola, de la categoria sub-10 masculí, va quedar primer en una distància de mil metres, amb un nou or després dels bons resultats passats, i estableix una nova hegemonia pel que fa a la marxa masculina del club, dominant les millors marques de l'escola.