4 abr 2019

Els sub-10 presents a una nova jornada CEBLLOB a El Prat

El CAG sempre apareix als control comarcals del Consell del Baix Llobregat. No falta mai a la cita d'unes competicions que té per la mà i on els nens i nenes que practiquen aquest esport gaudeixen de les primers competicions abans de donar el salt federat. Els sub-10 van assistir a El Prat per viure la 5ena de l'any.

Els místers amb els atletes sub-10 del CAG


Durant tot el matí es van disputar les proves corresponents a les categories sub-8 fins a sub-14, amb la presència dels atletes del Club Atletisme Gavà de categoria sub-8 i sub-10, que ja havien disputat els relleus la setmana abans i que per tant van tenir l'opció de poder-hi assistir.

Va destacar la Sara Montero, qui va aconseguir quedar primera en els 50mll amb un temps de 10'5, el Mateo Costán, en època benjamí, amb una bona marca en el 600mll (2on amb 2:08.02s) i el Baruc Sànchez, 4rt en la mateixa prova.

L'Arnau Sorribas, l'Hugo Cazenave, Valentino Marrese, Vicente Ercoli i Kilian Guerrero també van participar a la mateixa prova dels 600mll, quedant entre els 15 primers.

En categoria femenina, la Micaela Gelabert va guanyar la prova del 600mll amb una marca de 2'12"8. Bona marca de la jove atleta, seguida de la Gisela Collado (7ena) i la Inés Castillejo (11ena) i la Duna Garcia (13ena), totes elles buscant millorar els seus registres.

En el Salt de LLargada va destacar el Mateo Costán (3er am 2,90), el Baruc Sànchez (7è amb 2,63m) i en categoria femenina la Sara Montero, que havia fet prèviament les proves de velocitat.

L'enhorabona a tots per la bona tasca i a seguir aprenent!


Resultats del 5è control CEBLLOB, aquí


No hay comentarios:

Publicar un comentario