9 abr 2019

19.787 punts del CAG a la primera jornada del Campionat de Clubs

Si ens ho diuen a l'inici ho haguéssim firmat. Però amb aquest grup de valents, mai saps quin podrà el resultat final. Davant les desavinences, els atletes del CAG van tirar endavant una primera jornada del Campionat de Clubs que ens deixa tal i on érem l'any passat: a tocar de la final B.

El grup del CAG al final de la jornada


Primer de tot, i una vegada més, cal felicitar als entrenadors i a la direcció esportiva que van organitzar els equips i els atletes per disputar les diferents proves. Gràcies a la seva empenta, els esportistes van respondre y van treure la força i la rauxa de cada any, millorant campionat rere campionat malgrat les baixes habituals a inici de temporada.

El CAG es presentava a Cornellà disposat a aconseguir una bona puntuació per intentar tenir opcions d'entrar a qualsevol de les finals i els atletes no van desentonar pas davant del club local, l'Agrupació de Catalunya o el Canaletes.

La Sonia Fernàndez en el seu retorn a la competició

En velocitat, la Mar Cortés (12.97s) i la Inés Aguilera (13.04s) van fer marca personal en dues grans curses, demostrant que estan a un molt bon nivell. D'altre banda, cal destacar un nou rècord del club, aquest cop del 4x100m femení, amb una marca de 49.52s i quedant terceres. Les dues atletes del 100m, juntament amb la Irene Rovira i la Maria Brullas, van executar una magnífica carrera.

En nois, l'Iván López i el Dani Martínez també van sumar punts importants en el 100mll, lluitant contra atletes destacats i contra un fort vent en contra. En els relleus, la marca de 43.95s va donar més punts que la temporada passada. Ells dos, juntament al Manu Gómez i a l'Edu Ferrer van aconseguir fer bons canvis i això els hi va portar a la gran marca.

L'Iván Lopez abans de la sortida del 100mll

Les tanques també ens van donar molts punts. La Maria Brullas va tornar a batre el rècord del club amb una marca de 16.57s als 100mt, mentre que l'Anna Jiménez també va lluitar contra el vent per obtenir 501 punts i una bona 4rta posició. En nois, l'Edu Ferrer segueix amb la seva bona temporada i va inaugurar la temporada de 110mt amb una marca de 16.54s. El Pablo Verdeguer, quedant 2on, va aconseguir un 16.24s molt positiu tenint en compte les alçades de temporada.

Pel que fa als 400mll, prova molt dura i només reservada pels més valents, les sensacions van ser positives. La Natàlia Grau es va estrenar a l'Aire Lliure amb una sensacional marca de 1:03.37. La Irene Rovira, aportant el màxim com sempre, va aconseguir 645 punts i una gran 4rta plaça. En nois, tant el Joan Pérez com el Jaume Escofet van inaugurar la temporada amb bones marques, millorant la Pista Coberta. Entre els dos van sumar més de 1400 punts importants.

Irene Rovira preparada pel 400mll
L'única victòria del CAG es va produir en el 1500. El Miquel Doménech, en un gran final, va aconseguir un molt bona puntuació i un temps de 4:12.10s. L'Omar Yechou, de la seva banda, va sumar 282 punts i agafa experiència de cara a la temporada d'aire lliure, el seu debut com a juvenil. En nois, la Maria Ruiz, del grup de cadets (tot i que ella és sub-18), va debutar en un Campionat de Clubs fent una prova en la que no està pas acostumada i va sumar 243 punts.

Pel que fa al 3000obs, el Marc Solima i el Germán Barragán van sumar més de 600 punts en una de les proves més difícils, que van ajudar a obtenir aquesta bona marca final global.

El Marc Solima durant el 3000obs
En els salts, cal destacar la marca personal de l'Óscar Garcia a la perxa, amb una marca de 3.20, acabant 7è. El Toni León, malgrat tenir un salt molt bo (amb la perxa desequilibrant el llistó), no va poder obtenir puntuació. En el Triple Salt, el Manu Gomez i el Miquel Brescó van sumar més de 1.100 punts acabant en 7ena i 9ena posició, i obtenint en els primers salts la màxima puntuació.

A la llargada femenina, la Sònia Fernàndez va tornar a competir en la prova després de molts anys sense poder-ho fer, amb un bon retorn, acabant 4rta amb 4.68m. La Claire Goyard, amb un poderós 4rt salt, va aconseguir acabar 6ena i donar al club quasi 700 punts. A l'alçada, dues cadets van donar el do de pit i van acabar 8ena i 10ena respectivament. La Laia Mora i la Laia Hernández van obtenir una marca d'1.40m les dues.

La Laia Mora en un dels salts a la prova d'alçada
Pel que fa als llançaments, satisfacció general de Laura Redondo, l'entrenadora de les disciplines, per les actuacions dels seus atletes. En llançament de pes, l'Ariadna Esteve, amb molèsties, va acabar 4rtaamb un llançament de 9.49m. L'Elisa Verdeguer, malgrat no poder entrenar amb regularitat, va acabar 6ena i va donar al club 486 punts. A la javelina, es va produir el debut de la Paula García, entrenadora dels cadets, i va donar al club 226 punts importants. L'Esther Salvador, 5ena, va demostrar la seva polivalència amb una marca de 23.09s


L'Ariadna Esteve durant el llançament de pes
Els nois van aconseguir molts punts. En el llançament de martell, primera prova del dia, el Víctor Peso va acabar tercer amb una marca de 43.69m (i el pes de l'artefacte absolut) i va millorar les seves prestacions. El Pol Fernández va acabar amb 406 i havent passat a la millora. Pel que fa al disc, el Jose Luís Gil, atleta veterà i medallista del club, va sumar 391 punts i una bona 9ena plaça, mentre que l'Ivo Sánchez, entrenador dels cadets, velocistes i atletes de combinades, va demostrar que, malgrat haver deixat d'entrenar, conserva la qualitat que el va portar a les cotes més altes. Va acabar 6è amb dos únics llançaments.

EL Jaume Escofet durant el 400mll

En general, el club pot estar satisfet amb la puntuació obtinguda de 19.787 punts, que deixa el CAG en una gran 17ena plaça de 32 clubs, a tocar de la final B. En la segona jornada la propera setmana s'haurà de rematar la bona feina

Moltes felicitats a tots i un reconeixement gran per les valentes i els valents!


Resultats de la 1era jornada del Campionat de Clubs grup C, aquí

Fotografíes de la jornada per Sonia Fernàndez, aquí

Fotografies de la jornada per l'Emiliano Moro, aquí

Fotografies de la jornada per Teo Tovar, aquí








No hay comentarios:

Publicar un comentario