28 mar 2019

A L'Hospitalet amb moltes ganes i bones sensacions

L'escola va viatjar a L'Hospitalet el passat dissabte per disputar la prèvia dels relleus sub-10, amb tres grups i un bon entrenament darrere que els va permetre lluitar contra els millors. A més, els sub-12 i els sub-14 van disputar un control ideal per començar a agafar bona forma de cara a la temporada d'aire lliure.

La Claire Goyard i el Víctor Peso amb els seus atletes
Tres van ser els grups que el CAG van presentar a la prèvia de relleus. El més proper de classificar-se va ser el grup A format per l'Hugo Cazenave, Mateo Costán, Alberto Marcos y Barus Sánchez, en el 4x60m, que amb 42s van quedar 5ens.

El grup format pel Kilian Guerrero, Héctor Gonzalez, Max Figueras i Vicente Ercoli van acabar 6ens amb un temps de 47.2s

En noies, el grup format per Gisela Collado, Ariadna Cremades, Micaela Gelabert i l'Arianna Giacardi es van quedar a res de la classificació, amb un 4rt lloc i una marca de 42.4. Una situació malaurada que, malgrat tot, no embruta la bona feina feta.

En el control, una desena d'atletes van participar en les diferents proves marcades dins del calendari, amb noms com els de Julieta Geraud, Adrián López, Guillem Caro o Omar Boury.


Felicitats a tots i a per la propera!


Resultats de la prèvia de relleus, aquí

Resultats del control sub-10, sub-12, sub-14, aquí



No hay comentarios:

Publicar un comentario