15 ene 2019

El Pablo Verdeguer segueix sumant títols i rècords

El passat diumenge vam viure un nou èxit en la carrera del Pablo Verdeguer. L'atleta del grup de combinades (i un dels que més temporades porta al club) va assolir el rècord absolut del club en l'heptatló en Pista Coberta, a més de guanyar la medalla de bronze sub-23 amb la magnífica marca de 4.343 punts. No hi ha límits per un atleta que supera les cinc medalles en aquesta categoria.

El Pablo amb el llançament de Pes. Foto de Miquel Merino

Potser no va ser la seva combinada més rodona. De fet, de ben segur que deu estar pensant en els errors comesos per poder-los millorar. Ara bé, també es ben cert que segueix estant en l'elit catalana sub-23 en les Proves Combinades, una competició molt dura que barreja tot tipus de proves i que requereix d'un estat d'ànim molt gran.

Tant en el 60mll com en el salt de llargada el Pablo va haver de fer un esforç molt gran per intentar sumar i que des de l'inici pogués estar en la zona alta. Amb molt marge de millora, va encarar les proves amb més garanties. En Pes, el Pablo va aconseguir una marca de 10.96m, essent segon sub-23. D'altre banda, en alçada es va mantenir en una marca d'1.80m, que el deixava encara quart en la general.

El Pablo Verdeguer al podi

Amb les tanques i la perxa va arribar la remuntada. En el 60mt, un 9.05s, 4rt en la general i que li feia sumar 735 punts molt importants. La perxa, sempre complicada, li va donar 562 punts i la segona plaça per un sol punt.

No obstant, en l'última prova dels 1000m, el Pablo no va poder aguantar la segona posició. Amb tot, va aconseguir assolir el tercer lloc definitiu que li va donar la medalla de bronze.

El Pablo en el moment del salt de llargada. Foto de Miquel Merino
Al final, amb un marca de 4.343 punts, el Pablo va acabar una competició que, si més no, li va servir per engrandir el seu palmarès i el del club. Ell encara vol seguir millorant. I de fet, té tot una temporada plena de reptes per fer-ho. 

Cal apuntar que amb la marca final, va aconseguir el rècord del club que fins al moment ostentava des de feia temps el seu amic Miguel Redondo.  

L'Enhorabona al Pablo!


Resultats del campionat català de Proves Combinades, aquí

Fotografies del campionat pel Miquel Merino, aquí


RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT DE PROVES COMBINADES

60mll Heptatló Masculí

5. Pablo Verdeguer Momot amb 7.96s

Llargada Heptatló Masculí

8. Pablo Verdeguer Momot amb 6.00m

Pes Heptatló Masculí

5. Pablo Verdeguer Momot amb 10.96m

Alçada Heptatló Masculí

6. Pablo Verdeguer Momot amb 1.80m

60mt Heptatló Masculí

4. Pablo Verdeguer Momot amb 9.06s

Perxa Heptatló Masculí

5. Pablo Verdeguer Momot amb 3.80m

1000m Heptatló Masculí

6. Pablo Verdeguer Momot amb 2m54s58.


1 comentario: