1 dic 2018

Secció de Muntanya: Carnets Federatius FEEC 2019

Com cada desembre arriba el moment de renovar les «llicències de muntanya» per la nova temporada (de gener a desembre). Tant si us agrada córrer o competir per muntanya, com realitzar senderisme de forma habitual estar federat més que una opció és gairebé una necessitat.

clica per veure preus i modalitats

Com ja sabeu el Club Atletisme Gavà és member de ple dret de la FEEC (Federació d'Entitas Excursionistes de Catalunya) i per tant pot emetre les corresponents «CARNETS FEDERATIUS». Aquest any la FEEC presenta moltes alguna novetat.

No som una entitat de muntanya a l'ús, som una entitat esportiva i la nostra motivació és la competició, també la competició en muntanya. Si el que voleu és realitzar diferents activitats de muntanya amb regularitat hi ha altres entitats a Gavà que podran cobrir millor les vostres necessitats. Però si us agrada córrer per la muntanya, o ets soci del club i t'agrada realitzar esporàdicament activitats senderistes som el que necessites.



Aquestes llicències estan a l'abast de qualsevol atleta o soci al corrent de quota. Els preus i modalitats de llicència les podeu consultar en secretaria o en el tauler d'anuncis (secció de muntanya). Aquest any disposem també de la modalitat «Simpatitzant Muntanya», que per 90 € + el cost de la teva llicencia FEEC, pots gaudir de les avantatges de ser soci de la nostra entitat però sense dret a pistes i vestidors ni entrenaments dirigits.


Recordem que per poder realitzar activitat de muntanya amb certes garanties (assegurances, rescat, etc.) com pel seu caràcter associatiu, estar federat és la millor opció.

Recorda que a Gavà hi han moltes opcions, com la Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME)Associació Excursionista EXPIClub Esp. Garraf Runners, o nosaltres.

Informa't, assegura't