11 dic 2018

L'Érika Duro i la Berta Vila al Campionat d'Espanya de Marxa

Ja és ben cert que la bona feina acaba per tenir els seus fruits. A principi de la temporada passada, el grup de Marxa del CAG va començar a sembrar èxits amb medalles en els campionats locals i regionals. Això ha provocat que dues de les atletes del grup viatgessin aquest cap de setmana a Granada pel campionat d'Espanya. Quedar entre les 15 primeres, sens dubte, tot un èxit.

El moment final on la Maria abraça les seves atletes
L'Érika Duro i la Berta Vila van viatjar amb les seves famílies i la seva entrenadora, la Maria Vasco, a Guadix (Granada) per disputar el campionat de Marxa d'hivern i poder viure una experiència única. Les millors marxadores de promoció del territori estatal es van donar cita allà i vam poder veure un nivell molt alt.

En la carrera de 3km marxa sub-16, l'Érika Duro va acabar 12ena amb un temps de 16.13s, a un minut i vint segons de la guanyadora, i essent la segona catalana en la classificació global. Va ser tot un repte intentar optar a les millors places, i de fet l'esforç al final va donar la recompensa, quedant-se a tocar del top-10.

La Maria felicitant les seves atletes

De la seva banda, la Berta Vila també va aconseguir una bona posició, acabant 15ena amb un temps de 16.23s, a tocar de la seva companya i fent un esforç molt gran per aconseguir una posició que podrà servir-li per seguir millorant.

Felicitacions a Instagram a la Berta i l'Érika

L'alegria final pel resultat va quedar palesa amb la reacció de la Maria Vasco, que va restar emocionada davant del final de les seves atletes, una feina de molts anys i que encara té molt de recorregut.

Des del club felicitem a aquestes dues valentes que representen el CAG per terres llunyanes!